Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bezdeda bol online: V Eurovízii budem konečne prvý!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (5)
Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA – Spevák Tomáš Bezdeda sa narodil 2. decembera 1985 v Žiline. Zviditeľnil sa účinkovaním v prvej sérii Slovensko hľadá Superstar (2004), kde skončil na bronzovej priečke. Najnovšie vyskúša šťastie v Eurovízii. Svoju skladbu predvedie na obrazovkách STV už tento piatok. Zvedavé otázky mu môžete položiť vo štvrtok v online rozhovore o 10:00.

Čo sa Bezdedovho súkromia týka, mnohí si jeho tvár spájajú s moderátorkou Adelou Banášovou. Spolu totiž tvorili pár takmer tri roky. Rozišli sa vo februári 2008. Odvtedy mladý spevák po svojom boku žiadnu oficiálnu partnerku nemal.

Tomáš žije momentálne v Žiline, no často cestuje do hlavného mesta. V Bratislave má totiž okrem množstva pracovných povinností aj školské záväzky - štúdium na Ekonomickej univerzite.

Tomáš Bezdeda sa už niekoľko rokov venuje spevu, hre na gitare a na klavíri. Najväčšou inšpiráciou sú pre neho David Gilmour z Pink Floyd a Freddie Mercury.

Čo sa týka hudobnej tvorby rodáka zo Žiliny, na svojom konte má zatiaľ dva sólové albumy - Obyčajné slová (2005) a Ostrov (2006). Na treťom úpenlivo pracuje.

Po zisku bronzovej priečky v SuperStar sme mohli Tomáša vidieť na televíznej obrazovke v roli moderátora hudobnej relácie XXL v Slovenskej televízii. Popularitu si získal aj v tanečnej súťaži Let´s Dance (2006), kde si podobne ako v speváckej šou uchmatol tretie miesto. Úspech zaznamenal aj v ankete Slávik 2009, kde skončil v kategórii Spevák na šiestej priečke. 

Tomáš sa už tento piatok zúčastní speváckej šou Eurovízia. Práve v nej pred rokom skončil v diváckom hlasovaní na druhom mieste. Uvidíme, ako sa mu podarí zabojovať o to, aby mohol v roku 2010 reprezentovať Slovensko na medzinárodnej úrovni v Osle so skladbou Na strechách domov. 

Rozhovor

10:09:27 - otázka od: Vlado Ahoj Tomas, mas pocit ze uspejes v tejto sutazi? Ved sa uz tolko len nestrapnuj. Ahoj, idem mi hlavne o to aby som prezentoval novu pesnicku z pripravovaneho albumu a spievanie je moja praca :-) co ma velmi bavi :-)

10:10:48 - otázka od: Didy Ahoj Tomáš ako sa máš?? ako sa ti darí v škole?? Tešíš sa na Eurovision, budeš mať tú istú pieseň čo minule alebo inú?? Ahoj, v skole sa dari aj ked opakujem 3 rocnik. A mam inu pesnicku, nemozem mat tu istu :-)

10:11:46 - otázka od: Erik šimo Ahoj Tomáš chcem sa ti podakovať že spievaš a si jediný z chlapcov zo super star , ktorý to dotiahol najdaľej radšej si mal ty byť prvý ,ako tá gaučana. Kde su tie hviezdy asi skoro zhasli , držím ti palce od začiatku a prosím ťa kedy prídeš do Spišskej Novej vsi dik ahoj Ahoj, dakujem za velku podporu a velmi si vazim ze sa ti paci to co robim a ked bude nejaky koncert v Spisskej, velmi rad pridem :-)

10:14:37 - otázka od: Nathalia Ahoj Tomáš!!! :-) Si neuveriteľne sympatický chalan s prekrásnym hlasom. :-) Veľmi sa mi páčia tvoje piesne. Klobúk dole pred takým mladým a šikovaným človekom!!! Chcela by som sa ťa opýtať, či ti už nelezie na nervy byť stále tretí. Je to výborné umiestnenie, bodaj by si aspoň takúto priečku dosahoval počas celej svojej kariéry, lae aj tak, neštve ťa to??? Veľmi pekne ďakujem za odpoveď a prajem ti ešte krásny zvyšok dňa a do života len to najlepšie. :-)))) Nathalia Ved teraz idem spievat v prvom kole prvy a aspon raz v zivote budem prvy :-) a dakujem velmi pekne a nech sa aj tebe dari v zivote a vsetko zle nech ta obchadza :-)

10:16:39 - otázka od: milagros ake knihy a filmy mas rad? Momentalne citam take anglicke knizky, ale mam velmi rad rozne zivotopisi o znamych ludoch. A mam rad historicke a dobrodruzne filmy.

10:17:14 - otázka od: Eva Tomáš doporučenie: radšej študuj a nespievaj veľmi ťa nemusím sorry. Dik za tvoj nazor :-) ale ved aj studujem :-)

10:17:31 - otázka od: sima Pozdravujem Toma - aká sa ti páči od Freddie Mercuryho pesnička? Some body to love :-)

10:18:16 - otázka od: lola Ahoj - máš aj súrodencov? Kde teraz bývaš? Ahoj, mam jedneho brata a byvam v Ziline, obcas v Bratislave :-)

10:18:56 - otázka od: Happy Ahoj Tošo! :)Pieseň je veľmi vydarená, máš našu podporu! :)Dúfam, že aj porota bude tohto roku prajnejšia.Budeš spievať ako prvý? :) Ahoj, Happy dik velmi a budem spievat ako prvy. Aspon raz v zivote prvy :-)

10:20:09 - otázka od: Jana Ahoj,Toško v prvom rade ti prajem veľký úspech v eurovízii,pesnička je super.Si môj najobľúbenejší spevák určite budem posielať hlasy.Naozaj bude nové CD už túto jar?Nemôžem sa dočkať. Ahoj, uz mi to CD trva trochu dlho ja viem, ale nechcem vypustit von nieco s cim nebudem spokojny. Ale tento rok sa naozaj posnazim :-) a dik za podporu :-)

10:21:22 - otázka od: Mončiči Máš pripravenú nejakú špeciálnu choreografiu na eurovíziu? Musíš zabodovať si perfektný spevák. Ahoj, nemam nic specialne mozno nieco vymyslim, ale budem sa snazit byt spontanny ako vzdy :-) dik dik dik :-)

10:22:11 - otázka od: B.a.r.b.o.r.a ahoj tomas, chcela som sa ťa spytat ze ci niekedy este myslis na Adelu Banášovú.lebo ste sa ksebe velmi hodili ... :-) No zivot je uz taky ze sa ludia schadzaju a roschadzaju a ked myslim tak, velmi malo, co je asi prirodzene :-)

10:24:31 - otázka od: zuzka Ahoj Tomáš, chcem sa spýtať či zajtra otváraš prvé finálové kolo eurosongu práve ty? prajem ti veľa šťastia, pieseň je fajnová. Ahoj, ano otvaram ho ja :-) a dik ze drzis palce :-)

10:24:50 - otázka od: Dana Chyba ti Adela ako tvoja polovička? Zarlis nanu? Nechyba, uz je to davno :-)

10:26:22 - otázka od: Lina máš nejaký prehľad o reakciách ľudí na tvoju novú skladbu? všimla som si, že na zahraničných stránkach eurosongu sa kvôli tebe zvádzajú zaujímavé slovné súboje. teším sa na tvoje zajtrajšie vystúpenie, verím, že postúpiš. Dakujem pekne a pustal som to najblizsim aj kamaratom a boli milo prekvapeny :-)

10:26:51 - otázka od: Beba ahoj! Koncertoval si niekedy v Bytči. Nebudeš tam v najbližšej dobe náhodou koncertovať. Prajem ti, aby ti to tento rok na Eurovízii vyšlo a išiel si do Osla!!! Ahoj, uz si ani nepamatam ci som tam vystupoval, ale mate tam dobru zmrzlinu :-)

10:28:23 - otázka od: MIRKA Ahoj, prečo sa ty venuješ spevu keď ti to nejde. Čo ty na to odpovieš, alebo si myslím, že si dobrý spevák? Môj názor je, že radšej sa venuj niečomu inému. Ja sa venujem tomu co ma bavi. A robis ty to co ta bavi :-)

10:28:42 - otázka od: jaja Tomasko svojim spevom davas vela uzasnej energie.Cela rodina ti drzime palce Ahojte a dakujem vam :-)

10:29:28 - otázka od: Lida z BB Ahoj Tomáš, Na strechách domov je skvelá pesnička. Držíme Ti aj s manželom palce, aby si s ňou mal úspech. Kedy budeš mať nejaký koncert v B.Bystrici? Už si tu dosť dávno nebol :-) Ahoj Lidka, pozdravuj doma a tento rok by sme tam mohli zavitat :-) a dik za podporu :-)

10:30:14 - otázka od: Mataa Tomašš.....si uplne super spevak...ale chcela by som sa spytať či maš teraz momentalne nejaku priatelku :)a kde ta možeme najbližšie vidieť na nejakom koncerte......papa :) Ahoj, priatelku nemam momentalne, zajtra ma uvidis v Eurovizii :-)

10:30:42 - otázka od: Peter Nazdar Tommi pamätáš si ešte ako si so mnou mojím bratom Jakubom a Vladom Tlacháčom hrával futbal na Osikovej pri AGBE na Solinkách? Ano ano, jasne ze pamatam :-) to bolo uz davno :-)

10:31:19 - otázka od: Paloma Ahoj fešák čím nás prekvapíš? Ahoj, novou rychlou pesnickou a snad aj nejake tie kroky k tomu pridam :-)

10:31:45 - otázka od: THE ROCK Sleduješ ešte MŠK ŽILINA? Jasne ze ano, ale pravdu povediac som na ich poslednych zapasoch nebol :-)

10:32:10 - otázka od: Pipo Čo myslíš ako dopadnú hokejisti na olympiáde? Drzim im palce, hokej milujem :-) aj ho hravam :-)

10:32:27 - otázka od: Zuzana Ahoj Tomáško držím ti pršteky v kariére aj v živote Ahoj Zuzka, dakujem velmi pekne

10:33:51 - otázka od: Otec Stanislav No čo fešák ako dopadneš v Eurovízíí? Oteeeec, no tak to ked poslels aspon jeden hlas, tak snad dobre. A ten for, ze preco nechodi Durko Topor lyzovat, no lebo nemaju lyziarky z krokodilej koze. Tak to je supeeeeer :-)

10:34:00 - otázka od: OGGY Stretávaš sa ešte s niekým so Superstár? Velmi malo

10:34:32 - otázka od: Karci22211 Čo si želáš v roku 2010? Aby sme boli vsetci zdravi, vydal som svoj treti album, vela koncertov :-)

10:34:53 - otázka od: Roman Štadler Sleduješ Australian Open? Aj tenis mam rad, ale nesledujem to teraz, nestiham :-)

10:35:49 - otázka od: Bono Sewas Tomasik, jak sa mame? Ake songy sa tebe pacia z Eurovizie? Pacia sa Ti pesnicky tvojich ex kolegov? Miro, Zdenka ... Cmoro? Ale ano, niektore pesnicku su fakt pekne musim povedat, mojich kolegov. A kazdy sa snazi a maka, takze klobuk dolu :-)

10:36:31 - otázka od: Vierka milý TOmáš, máš super pesničku a držím ti palce v eurosongu, ale mám zvedavú otázku - ešte stále patrí tvoje srdce gitare alebo môžeme veriť internetovým klebetám :) Ahoj, este stale len gitare, ver mi. A dik za podporu :-)

10:37:46 - otázka od: Silvia Nemyslíš si Tomáš, že svojim hlasom nemáš čo ponúknuť? To že ťa niekto niekde spomenie je len zásluhou mediálnej známosti s Adelou, ale ako človek čo chce v šoubiznise preraziť, ne to proste nemáš. Nie si šoumen len sladká tvárička a tá sa dnes moc nenosí. Dik za nazor, ze sa vobec so mnou zaoberas, ked ma nemas tak rad :-) to fak nechapem :-)

10:38:16 - otázka od: eva Pesnička Na strechách domov je skvelá, veľmi sa Ti vydarila. Prajem úspešnú prezentáciu,držíme Ti palce a budeme ťa podporovať celá rodina. Ahoj, velka vdaka, potesila si ma velmi :-)

10:39:05 - otázka od: jozef dobrý deň, zaujímalo by ma ako si sa dostal k MUFUZE a či si tam len na okrasu? Ja som klucovy hrac, ... nosim kluce od satne.

10:41:40 - otázka od: marian bolek ahoj toso..este hravas v piatok hokej na zimaku?ako ti to ide?preco uz nechodis na solinky ako predtym?pekny den prajem Ahoj Marian, teraz som musel hokej trochu vypustit, lebo hlas neposluchal, ale snad este zacnem :-) a na Solinky chodim menej, lebo ta partia tam uz nechodi co sme sa stretavali :-)

10:42:16 - otázka od: alex zaujali ma slová pieseň "Na strechách domov" , kto je ich autorom? ak si to ty, tak klobúk dolu :) Ja som zlozil hudbu a text Monika Hajšová :-) poviem jej bude rada :-)

10:43:18 - otázka od: junior cau tomaš pripravuješ nejaky novy album a ci budeš spievať aj s matou schindlerovou nejaky duet pozdrav ju od do mna nevieš mi prezradiť jej tel. cislo Ahoj, jej cislo nemozem len tak prezradit, nehnevaj sa a robim svoj treti album. Duet s Martinou neplanujem :-)

10:43:44 - otázka od: Mirka Ahoj Tomasko, zaujimalo by ma ci mas priatelku a kde v Ziline byvas?? Ahoj, priatelku nemam a byvam aj v Ziline a aj v BA :-)

10:44:45 - otázka od: Maťa, Košice Ahoj Tomáš. Chcela by som sa opýtať, či máš nejakú vážnu známosť? Vieš, ja som Vám s Adelkou veľmi fandila a držala som Vám prsty. Stretávate sa ešte s Adelkou? Ďakujem :) AHoj, nemam nikoho a nestretavam sa s nou. Taky je zivot a ma to tak byt a je to tak dobre :-)

10:45:42 - otázka od: Martina, BB Ahoj Tosko, gratulujem k zaujimavej skladbe a verim, ze ju coskoro budeme pocut aj z radii. Drzim ti zajtra palce a prajem co najlepsie umiestnenie na EV. Tesim sa aj na ten album, na ktorom "upenlivo" pracujes :) a samozrejme na koncerty. Vela stastia. Martina, BB Ahoj, Martinka, som rad ze sa ti paci a tesim sa ked sa opat stretneme na koncerte. Pozdravuj doma a na albume jasne ze pracujem :-)

10:45:59 - otázka od: VLADO ČAU TOŠO. MÁŠ AKVÁRKO? Ahoj, nie, ale mam psa, zajaca, kocura :-)

10:46:19 - otázka od: Kunák Matej ahoj pridem sa na teba pozriet na eurosong držím ti palce maj sa Maťo zo skalice Ahoj Mato, velka vdaka za podporu :-) fakt dik

10:47:52 - otázka od: Ľudmila Geročová Pozdravujem Tomáš a fandím Ti od prvej SuperStar. Ako sa Ti darí skĺbiť štúdium so spevom a vystupovaním a po skončení vysokej školy plánuješ byť spievajúci ekonóm , alebo sa naplno venovať speváckej kariére? Prajem veľa úspechov. Ahoj, prave som v 3 rocniku a planujem skolu dokoncit. A po skole by som chcel stale spievat, velmi ma to bavi a mam to rad :-) a myslim si ze skola je dobra vec a ked som sa uz do toho dal, tak to len tak nenecham :-) dik za podporu :-)

10:48:10 - otázka od: Maja Ahoj Tomáš. Držím Ti palce v Eurovízii. Si veľmi zlatý, nech sa Ti darí v osobnom živote. Ahoj.Maja pekný deň Ahoj Majka, dakujem ti aj tebe nech sa dari :-)

10:48:56 - otázka od: Monika Prečo ste sa s Adelkou rozišli? Bolo mi to ľúto. No co uz, ludia si obcas mozno tak nerozumeju aj ked to tak vyzera :-)

10:49:17 - otázka od: nika caves, ako sa dari... Ahoj, fajn

10:49:33 - otázka od: zlobidielko Ahoj Tomi, maš celkom pekne pesničky ale stale im niečo chyba. Držim palce A co, porad :-) aj tak dik :-)

10:49:58 - otázka od: martinka ajoj tomasko drzkam palce v eurovizzi a uz to konecne vyhraj:-)pekny dnik cmuk Ahoj, dakujem a keby sa tak stalo, velmi by ma to potesilo :-)

10:50:36 - otázka od: stano Serus Tomas, co chodis si este niekedy v piatok zahrat hokej s chalanmi v Ziline? Teraz som musel vypustit trochu, nestihal som, ale urcite este pojdem si zahrat. Je to skvela partia :-)

10:51:18 - otázka od: katy Ahojky Tomáš, ako sa volá tá pesnička, ktorú budeš spievať na eurovisii??... a už vieš v ktorom kole ťa uvidíme? :D..pekný deň prajem Ahoj, vola sa Na strechach domov a budem spievat zajtrav (piatok) ako prvy .

10:53:43 - otázka od: Frantisek Cvik Ahoj Tomas, zdravim ta z Talianska kde zijem aj s rodinou ´, Co planujes do buducnosti vydas nejake CD? Sledoval som Eurovision, Bude too tazke nie? mas sancu na uspech? A este jedno tu k nam na sever chodi Kuly z desmodu vsetci ho tu zboznuju a doma na slovensku sa len ztrapnuje minule som s nim dost vykecaval jemunje len v zahranici dobre ked prede zakoncertovat Ahoj, to ma tesi ze z Talianska ma sledujes :-) Chystam vydat nove CD a uvidime ako to dopadne na Eurovizii :-) Clovek nikdy nevie. Treba aj vela stastia, dobre odspievat, image . To je tak jedno s druhym poprepletane. Snad sa raz stretneme v Taliansku na koncerte :-)

10:54:23 - otázka od: Radko Cauko , ako sa ti dari ? chcem sa ta opytat ci si este stale na ekonomickej v Bratislave a aku to studujes fakultu dikes Ahoj, som v 3 rocniku na fakulte podnikoveho manazmentu v BA

10:55:50 - otázka od: Zuzu Ahoj, chcem sa opýtať, či teraz produkuješ nejakú hudbu.. pretože o tebe veľmi nepočuť ako si sa rozišiel s Adelou :-).Prajem veľa šťastia... Ahoj, produkujem a chystam sa vydat novy album a zajtra je ta Eurovizia :-)

10:56:21 - otázka od: Betka Ahoj Tomáš, zaujíma ma či sa Ti nespieva ťažko pieseň Si krásne krásna, myslíš pri nej na Adelu? Nie nespieva sa mi tazko :-)

10:58:23 - otázka od: Feto Ahoj tomas citiš sa ako pan spevak ????? Freddie Mercury bol pre mna a je pan spevak, mam sa co od neho ucit :-)

10:58:43 - otázka od: Tamara Ahoj Tomáš, prajem ti veľa úspechov, nech sa ti darí aj v súkromí aj v škole aj v práci. Si fajn chalan. pááá Ahoj, aj tebe nech sa v zivote dari a dakujem

11:00:01 - otázka od: enka ahoj ja sa nechcem nic opýtať len minule som ta videla v martine v nakupcom centre... neviem ale pripadal si mi dost nervozne a nieco take ako hodte sa po mne vsak som bezdeda.... pripadal si mi dost trapne A fakt som to bol ja? :-)

11:00:23 - otázka od: Lifka awoj tomáš si strašné skvelý akú pesničku budeš spievať v eurovízii?? držíme ti prsty a niekedy by si mohol prisť do spišksej novej vsi si náš velký fanúšik Na strechach domov

11:00:50 - otázka od: R.S. niekedy mam pocit ze si aj bezducha nie len bezdeda:-) No obcas sa tak citim, ale to asi kazdy :-)

11:00:58 - otázka od: nosaty Kto je bezdeda ? Moj otec :-)

11:01:14 - otázka od: Maja Ahoj Tomáš. Prajem Ti,aby si uspel v Eurovízii, si veľmi zlatý chalan. Nech sa Ti darí v osobnom živote. Pekný deň Maja Dakujem ti :-)

11:01:49 - otázka od: marek Ahoj. čo hovoríš na Martina Chodúra na našu prvú československú superstar po speváckej stránke??? Ahoj, spieva dobre, viac ho nepoznam som zvedavy na jeho vlastnu tvorbu :-)

11:03:13 - otázka od: Natália Ahoj Tomáš:) Ja len že Mojžišová ťa spomínala:))a v dobrom ;)Veľa šťastia ;) Hej, pozdravuj ju odo mna. A co take hovorila :-)

11:03:29 - otázka od: martinka ajoj tomasko zelam ti vela uspexov v eurovizzi a uz konecne to vyhraj drzim palceky pekny dni pa cmuk Dik velmi :-)

11:03:55 - otázka od: peter akú hudbu mas najradsej, okrem svojej? Queen, Pink Floyd, U2, Coldplay, Supertramp....

11:04:13 - otázka od: Maja A ešte jedná otázka, čo hovoríš na Československú superstár, pozeral si? Maja Sem tam som to pozeral a bolo to prijemne :-)

11:04:46 - otázka od: Martin nemam otazku, len chcem upozornit na slovo "zivotopisi" v piatej odpovedi... No ved toto, ja som to chcel opravit, ale som si to vsimol az ked som to odosielal, dik :-)

11:05:02 - otázka od: Silvia Brijová Ahoj Toško,kedy spravíš nejaké koncerty? Tento rok, snad sa uvidime :-)

11:05:21 - otázka od: Hovedko Ahoj ja mam dve ruky a kolko maš ty? Ja som si ich este nespocital :-)

11:06:05 - otázka od: klif ahoj Tošo, chcel by som sa spytat,ci sa zivis aj inymi cinnostami ako spevom,drzim palce na Eurovizii,cau Ahoj, zivim sa zatial len spevom a dakujem Bohu ze mam tu moznost, lebo ma to bavi :-)

11:06:29 - otázka od: Eva Ahoj, ale s Nelou Vám to pristane, celkom milý pár by ste boli!:-)A držím Ti palce! Ahoj, ona je velmi zlata a mam ju velmi rad :-) odkazem jej to :-)

11:06:39 - otázka od: ehm Treba to? Koho? :-)

11:07:20 - otázka od: monika Ahoj Tomáš, udržujete s Adelkou kamarátsky vzťah? Nekomunikujeme spolu velmi :-)

11:08:18 - otázka od: Narcis Boze ja som taky krasny čo si o tom mysliš Ja fakt neviem, nevidel som ta este a okrem toho som na zeny :-)

11:08:54 - otázka od: Miska aaahoj tomas =) ako sa mas? dnes ti to svedci ;-) chcem sa ta spytat ci uz mas nejake akcie na leto - myslim festy? dufam, ze sa na nejakom uvidime, tak to by som VAAAZNE bola rada =) cmuq Ahoj, riesi to moja manazerka a budem velmi rad ked sa na nejakom stretneme a budes si nas moct vypocut, ahoj :-)

11:09:52 - otázka od: Dana Aké plány do budúcna máš ohľadom hudby, a čo škola? Chodíš na EU v BA? Aká fakulta? Ahoj, fakulta podnikovy manazment, 3 rocnik. Chcel by som spievat, stale spievat :-)

11:10:21 - otázka od: Silvia Brijová Ahoj Toško,kedy spravíš nejaké koncerty? Ked bude trochu teplejsie :-) vsetko toto riesi manazer :-)

11:11:28 - otázka od: Jaroslav Ahoj Tom dvakrat do tej istej rieky? Ahoj, rieka ma predsa dva brehy. Ale tak hlavne budem prezentovat novu piesen a to je to podstatne.

11:12:46 - otázka od: andy Minule som Ta videl v Maxe v Ziline s partiou asi 4-roch 15-16 rocnych chlapcov. Mas este nejakych seberovnych kamaratov? Ano?

11:13:18 - otázka od: HaWeR Ahoj Tomáš, už dlho ma trápi otázka prečo skončil tvôj vzťah s Adelou. ROzbil sa ti obraz "Dokonalého dievčaťa" alebo kde bol vlastne problém?? Vies co, to je na dlho :-) tak to byva uz v tom zivte :-)

11:14:05 - otázka od: katka Ahoj Tomas, si strasne sympaticky chalan a vyzeras ako slusny clovek, ale spievat bohuzial nevies. To je sice pekne, ze Ta to bavi, urcite mnohych z nas by bavilo robit nieco uplne ine, ale to by to tu potom vyzeralo... Pekny den. Katka Tak pocuvaj to, co sa ti paci a mas to :-)

11:14:25 - otázka od: Kika Ahoj Toso prajem Ti vela uspechov v Eurovizii budeme drzat palce aby si postupil :-)) Ahoj Kikus, dakujem pekne :-)

11:14:57 - otázka od: and mam ta velmi rada a dufam ze Eurovízii uspejes majsa pekne cau Ahoj, budem sa snazit podat, velky vykon :-)

11:15:25 - otázka od: frantisek mesaros Ahoj Tomáš,ako sa Ti žije bez deda? Nooooo, este jedneho mam :-)

11:15:32 - otázka od: Silvia Brijová Neprídeš do MT? Kedy?

11:15:56 - otázka od: Lojzo Ahoj aky je tvoj nazor na našich hokejistov, mysliš že spravia blamaž na OH?:) Neviem, snad nie, treba im verit :-)

11:16:31 - otázka od: Lenocka Juj Tomasko, ty si isto taky cukricek presladenyako o tebe povedala Nela Pociskova. Mohol by si sa aspon naucit lepsie artikulovat, aby ti bolo rozumiet, co spievas. Nevadi ti, ze tvoja kariera je budovana na tvojich krasnych modrych ociach a nie na speve ? Sa ti pacia? ale o nich sa este nepisalo :-)

11:16:59 - otázka od: Lubos ahoj Tomas verim ze ti to tento rok vyde mas moju plnu podporu a ked sa tam dostanes tak im to tam riadne natri : ) Ahoj, dakujem velmi pekne budem sa snazit :-)

11:17:30 - otázka od: Zuzanka Ahoj Tomáš, zajtra ti držím palce. Pesnička Na strechách domov je výborná. Budeš hrať s kapelou? Ahoj, dakujem ti a budem hrat s kapelou :-)

11:17:53 - otázka od: martina ahoj Tomas, tak som sa rozhodla, ze si kvoli tebe zajtra po vyse tyzdni aj telku zapnem. Som zvedava, dufam, ze to dotiahnes co najdalej, budem drzat palce:) Ahoj, tak to ma tesi :-)

11:18:51 - otázka od: Lacikam Zdar Tomas, Kedze som Zilincan neda mi sa neopytat>Spolupracujes este s AYOU? Myslim ze ti zo zaciatku dost pomahali :) Inak tvoja hudba sa mi celkom paci a cakam co predvedies v novom albume ;) Ahoj, uz nespolupracujeme, ale sme velmi dobri kamarati :-)

11:19:26 - otázka od: Lucinka Ahoj Tomáš..tak moj hlas mas isty...pekny den :) Ahoj, dakujem velmi pekne :-)

11:21:24 - otázka od: antonias Ja by som sa chcela opytat ...o aku presne sutaz ide...v com tam budešs...figurovat...v speve...a to ako ty sam...alebo tam buduuu viaceri... To je Eurovision song contest, daj si www.topky.sk a tam si o tom mozes precitat, alebo aj na www.stv.sk

11:21:42 - otázka od: mirka ahoj Tomáš, držím palce v Eurosongu...želám všetko dobré do života Dakujem pekne aj tebe vsetko len to dobre :-)

11:22:32 - otázka od: Jano Bavi ta spievat aj,ked si tvoje albumy kupuje strasne malo ludia a mas mozno jednu dve pesnicky co poznaju viaceri ludia???Nechces to zavesit na klinec a venovat sa niecomu v com by si bol aspon dobry??? To mas taky dobry prehlad o tom vsetkom :-) klobuk dolu :-)

11:23:29 - otázka od: miroslav muščík ako si sa cítil na koncerte hluchých? Bola to mila skusenost, ale citia vybracie, vedia aj tancovat :-) Su to mili ludia :-)

11:23:40 - otázka od: andrej Ahoj, hravas este s Petrom P. ? Ano, hravam :-)

11:24:51 - otázka od: christine Tomáš, sledoval si tohtoročnú superstar? Čo vravíš na víťaza Chodúra?Bude preňho ťažké sa uplatniť?:).....držím palce na Eurovision,kde sa vlastne koná celoeurópske finále tento rok?:) pap Ahoj, urcite to je velmi tazke zacat skladat svoje pesnicky a presadit sa s nimi a chce to vela prace, ale snad to zvladne :-) a dik za podporu :-)

11:25:29 - otázka od: antonianz chcela by som ti zapriat vsetko naj...v zivote ci uz v sukromi....alebo v praci nech sa ti dari...a nech ti to hlavne vide...mas krasne...pesnicky...a super...chalan..sliusny..na urovni...a tvoj spev ti na rozdiel...od byvalich jkolegov so super star...vysdrzal...ked ta to bavi a robis to so srdiecka...je to najdioolezitejsie....drzsa.....pa Dakujem velmi pekne aj tebe vela uspechov v zivote :-)

11:25:55 - otázka od: gitka otázku nemám, len ti odkazujem aby si nto dal zajtra na 150%. :) Držíme palce. Ahoj Gitus, dakujem za podporu :-)

11:26:24 - otázka od: Lifka awoj tošo si fest užastný spevák dúfam že v eurovizií zaboduješ.Bol si niekdy v spišskej novej vsi?alebo sa tu nechystáš?veľmi by si nám urobil radosť...sme tvoji verný fanušikovia celá spišská nová ves. Ahoj, bol som tam uz niekolko krat a snad tam raz budem mat koncert :-) dik dik dik :-)

11:26:41 - otázka od: Ludvik mas svoju kapelu?drzim ti palce som byvalý gitarista z Trencina cawko,drzim ti palce Mam svoju kapelu a dakujem ti :-)

11:27:39 - otázka od: Mirka Ahoj Tomas, minuly rok si bol fakt perfektny, skevele spievas, fakt dobre vyzeras /nech mi nikto nehovori, ze to nie je podstatne/. Rozhodne by si bol trosku v Moskve zakalil vodu. Ale nic to, tento rok bude zniet z radii "rozpravka" zo Slovenska. Zelam vsetko naj, naj...a ozaj neprajnikov neries...v podstate ti posuvaju sikovnych ludi dalej. Drz sa!!! Ahoj, velmi ma potesila tvoja sprava a budem sa snazit dodrzat co si v nej napisala, fakt dik :-) drz sa

11:28:03 - otázka od: akibaG Tomáš, si veľmi sympatický a jednoduchý chalan, ktorý dostal do vienka krásny hlas. Máš veľmi pekné piesne, radi Ťa počúvame. Len tak ďalej. Zostaň taký, aký si a váž si čo máš :-) Ahoj, dakujem velmi pekne :-) pekny den

11:29:29 - otázka od: Magdaléna Kopčanská Ahoj Tomáš, chcem sa Ťa opýtať, či neľutuješ tie strátené roky ktoré si trávil s Adelou..., veď si mladý chalan, a čo by si chcel robiť po ukončení štúdia... Prajem Ti v živote veľa úspechov Magdaléna Ahoj, vobec to nelutuje, vsetko je to dobra skusenost :-) a chcel by som spievat spievat spievat a budem sa o to snazit :-) ale niekedy clovek chce a neda sa :-)

11:29:58 - otázka od: Rado Ahoj Tomas, Chcel som sa opytat, pracu moteratora si uz hodil na klinec?:) Mne moderovanie velmi neslo a ovela radsej spievam :-)

11:31:35 - otázka od: robert horvath ahoj Tomas :-) stretli sme sa nedavno na hokejovom zapase v Ziline ...ja som fandil BB lebo tam hra moj syn a ty ZA st.ziaci ...prajem ti vela uspechov v tej spevackej sutazi ...myslim ,ze z tych par viet co sme spolu mohli prehodit si sa mi javil ako fajn prijemny clovek...nech ti to vydrzi a este raz vela stastia...ked pojdes nahodou okolo zastav sa ,dame kavu alebo nejake pivko :-)) maj sa pekne ,Robert. Ahoj Robo, jasne ze si ta pamatam. Ja som sedel nad tebou :-) dik ze drzis palce a nech sa ja tvojmu synovi dari a vela uspechov aj tebe :-)

11:33:32 - otázka od: monika bude na tvojo novom albume viac textov od textárky ktorá napísala slová peisne Na strechách domov?? Ja verim ze ano, ked sa mi budu pacit, ale zatial sa mi pacia :-) pise pekne texty :-)

11:33:57 - otázka od: rintintin tomas, porad mi.. ako na dievcata?;) Ja to tiez neviem, ved uz dva roky nemam frajerku :-)

11:34:19 - otázka od: Silvia Nenechaj sa odradiť, máš krásny hlas a čistý tón! Blahoželám ti. Nech sa ti darí. Dakujem velmi pekne Silvia :-)

11:34:33 - otázka od: Nicky Veľmi ti fandím...a budem držať palce...ukáž to tam..:D Dakujem Nicky :-)

11:35:08 - otázka od: ena Awoj ako sa mas?? Ahoj, dobre dobre celkom :-)

11:35:33 - otázka od: lenka ahoj ako sa ti dari?Urcite zabodujes ako vzdy:)))nech sa ti tam dari:)) Lenka, dakujem ti :-)

11:35:40 - otázka od: Lenka Máš novú lásku? Nemam...

11:36:38 - otázka od: Monika Príjemné dopoludnie Ti prajem , Tomáš... Vidím , že si tu tak som sa rozhodla ozvať. Páčia sa mi Tvoje piesne a od superstár si vždy pozriem ak sa o Tebe niečo píše, alebo si v telke. Mám Tvoju prvé CD, a občas si niečo stiahnem z netu...Počúvam, že máš niečo nové, kde by som si mohla vypočuť Tvoje nové piesne?...Nechystáš sa vystupovať aj na východe?..Monika Ahoj, chystam nove CD a ta nova pesnicka je tu pod clankom, mozes si ju vypocut :-) a dik ze drzis palce :-)

11:37:00 - otázka od: tomas ahoj pekne spevas drzým ti palce Dakujem ti pekne Tomas :-)

11:37:28 - otázka od: robert horvath ...hmmm a este som zabudol ,tiez si chodime zahrat s partiou hokej ...co tak zorganizovat priatelsky duel Bezdeda team versus Vegas BB ?? :-) No to znie dobre, mali by sme to zorganizovat :-)

11:37:35 - otázka od: Andrea Ahoj Tomáško. Budem Ti držať palce na Eurovision Dik dik dik :-)

11:38:02 - otázka od: Janko ahoj tomas prosim Ta snaz sa radsej studovat ako spievat :D No ved ja sa snazim aj studovat. Ty studujes?

11:39:05 - otázka od: leeds Tomáš, myslíš si že máš na to vyhrať v Eurovízii??? Tak clovek by si mal tak zdravo verit, podat dobry vykon, ale to vsetko posudia iny :-) a ja sa mozem len snazit :-)

11:39:42 - otázka od: mirka ahoj Tomas,drzim palce,mas velku charizmu :) si super pekny den :) Dakujem :-)

11:40:03 - otázka od: fanda Ahoj.. chcel by som sa spýtat.. nechcel by si uverejnit noty alebo taby na svojej stranke na song Krásne krásna ? :) No to by som aj mohol urobit, vidis :-)

11:45:27 - otázka od: Marty Ahoj Tomáš! Zaujímal by ma Tvoj názor túto súťaž z hľadiska výberu piesne. Národná súťaž a potom Eurovízia sú podľa mňa dve odlišné súťaže, nakoľko v jednej sa zohľadňuje vkus jedného národa a do veľkej miery aj sympatie k interpretovi. Eurovízia je už o inom. Sledovala som vlaňajšiu a Rybak bol podľa mňa od začiatku jasný víťaz. Podarilo sa mu niečo, čo nie je vôbec ľahké, a to zabrnkať na cítenie veľkému počtu ľudí. Myslel si pri výbere tvojej súťažnej piesne na to? Sympatie publika sú jedna vec a tá sa možno dá využiť v národných súťažiach, potom je to už o inom? Ako to vnímaš ty? Na Slovensku moze zapracovat fanklub, ludia ta na Slovensku poznaju. Mozno ta posudzuju a beru do toho aj trochu tvoju minulost a sukromie, co je prirodzene. Tam v Europe ta posudzuju bez predsudkov, lebo ta nepoznaju a to je zaujimave. Ale urcite je to aj o sympatiach v Europskom kole, clovek vnima zrakom viac ako uchom. Ale samozrejme ze musi byt dobry vykon :-)

11:45:47 - otázka od: leeds Tomáš poznáš skupinu Horská chata?? Ahoj, velmi nie, ale pocul som jednu pesnicku od nich :-)

11:46:15 - otázka od: Mia Ahoj Tomáš!Chcela by som sa opýtať či tú krásnu pieseň Si krásne krásna si venoval niekomu konkrétnemu.Veľmi podarená skladba,papa Ahoj, venoval som ju ludom :-)

11:46:24 - otázka od: Evka Ahojky, mas frajerku? Drzim palce! Ahoj, nemam a dik :-)

11:46:57 - otázka od: dada Tomáš,držím palce,prečítaj si životopis Jara Filipa a Edith Piaf-dobre písané ,fakt skvelé,veľa úspechov,ahoj Dakujem za odporucanie, najdem si na to cas :-)

11:48:33 - otázka od: Ada ahoj tom co cakas od eurovizie? Ahoj, v prvom rade odprezentovat novu skladbu :-) a myslim si ze zaspievat si pred Europou moze byt velka skusenost a super pocit :-) ale to kto vyhra je vo hviezdach :-)

11:49:37 - otázka od: Katika Ahoj. Mala som ťa možnosť stretnúť na nemenovanej žilinskej disco - a bola som sklamaná z tvojho správania... Škoda, že ide z teba taká namyslenosť, ale asi to zmení každého - skôr, či neskôr... Ved ma nepoznas osobne, ako to mozes tvrdit :-)

11:52:15 - otázka od: martin nemyslis si ze na euroviziu by sa hodila pesnicka po anglicky??mozno by sa dalo uspiet aj vonku nielen na slovensku...moj nazor Na Slovensku musi byt po slovensky, postupujuci zo Slovenska do Osla ju moze naspievat po Anglicky

11:53:12 - otázka od: janka Ahoj Tomáš? Ako sa ti darí? Minulý rok v lete si bol u nás v Malinove hosťom na Dni obce. Ako sa ti tam páčilo? Ty si sa nám páčil veľmi, máš veľmi pekný hlas a prajem ti veľa osobných a pracovných úspechov. Moja malá dcérenka zbožňuje tvoje piesne. Ahoj, ano bol som tam a

11:53:12 - otázka od: Marias Toško, si veľmi sympatický chlapec. Nie si pyšný, si vtipný. Keď si v nejakej relácii aj sa zasmejeme. Nepočúvaj tie závistlivé hlasy, choď svojou cestou. Držím palce! Dakujem za podporu, fakt dik :-)

11:53:36 - otázka od: Alena Kto zložil text a hudbu k piesni,ktorú zaspievaš na Eurovízii? Hudba: Tomas Bezdeda Text: Monika Hajšová

11:55:58 - otázka od: tomi ahoj pekne spievaš drzým ti palce na Eurovízii Ahoj Tomi, dakujem velmi pekne a musim uz koncit. Dakujem vam vsetkym za vase otazky, snazil som sa na vsetky odpovedat :-) ale bolo ich velmi vela a nestihal som :-) Pekny den Tomas Bezdeda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu