Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zaguľatení Cruisovci držia prísnu diétu: Divoký sex každú noc!

Tom Cruise s manželkou Katie Holmes Zobraziť galériu (10)
Tom Cruise s manželkou Katie Holmes

LOS ANGELES - Vedia, ako dať nadbytočným kilogramom definitívne zbohom! Večne ufrflaný Tom Cruise (47), ktorý sa ešte nedávno sťažoval na ťažkosti s udržiavaním postavy, našiel pikantné riešenie priamo u manželky Katie Holmes (30). Tá mu naordinovala šťavnaté vylepšenie ich posteľového života!

Krásna herečka, ktorá na verejnosti pôsobila vždy veľmi zdržanlivo, je v súkromí zrejme poriadna diablica. Unavená neustálymi sťažnosťami svojej polovičky o priberaní, sa rozhodla, že s podobnými problémami v manželstve raz a navždy skoncuje. Jej pomoc však podľa amerického bulvárneho plátku OK! magazine prišla v nečakane dráždivej podobe - chudnúť budú obaja za dverami spálne... Vášnivým milovaním!

"Katie niekde čítala, že vďaka sexu tri až štyrikrát do týždňa je možné spáliť viac ako 600 kalórií," prezradil zdroj spomínaného magazínu, ktorý ďalej pokračoval: "Okamžite preto povedala Tomovi, aby si predstavil, koľko energie spália, ak sexuálne radovánky zaradia do svojho každodenného rozvrhu."

Tom bol údajne diétnym plánom svojej manželky úplne nadšený a každodenný sex považuje za jeho najlepšiu súčasť. Ihneď Katie prisľúbil, že jej v posteli predvedie nezabudnuteľné milostné "číslo" vždy, keď budú obaja v rovnakom meste. Pre zachovanie pokoja v ich rodinnom zväzku preto dúfame, že herec si mimo manželkinej postele svoju diétnu dávku radšej odpustí...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu