Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fanatický Tom Cruise: Malú dcéru necháva napospas scientológom!

Tom Cruise a Katie Holmes s dcérkou Suri. Zobraziť galériu (7)
Tom Cruise a Katie Holmes s dcérkou Suri.

LOS ANGELES - Láska k scientológii začína americkému hercovi Tomovi Cruisovi (46) poriadne prerastať cez hlavu. Svoju malú dcérku Suri (2) totiž hodlá zavrieť do internátnej školy, kde ju čaká tvrdá scientologická drezúra vrátane šialenej detoxikačnej diéty!

Cruisovci majú v pláne vzdelávať svoju jedinú ratolesť už od útleho detstva, a preto ju v najbližších dňoch pošlú do scientologickej školy. Tú ešte minulý rok založil Tomov herecký kolega a ďalší z hollywoodskych stúpencov scientológie - Will Smith. Suri bude tráviť pod internátnym dohľadom päť dní v týždni a do spomínanej školy by mala nastúpiť ihneď po dovŕšení troch rokov. Veľa času "na slobode" jej však neostáva, pretože narodeniny oslavuje už tento týždeň.

Okrem štúdia samotného náboženstva bude musieť úbohé dievčatko podstúpiť aj striktný stravovací režim. "Škola je prísna najmä vo výžive a požaduje nízkouhlíkovú, nízkosodíkovú, nízkocukrovú organickú diétu," potvrdil jeden zo známych oboch manželov. Podobnú drastickú procedúru si na vlastnej koži vyskúšala aj mamina Katie Holmes. Pitie bylinkových nápojov a eliminácia toxínov ju dohnali až ku kolapsu, kvôli ktorému zmeškala tohtoročné udeľovanie Oscarov.

Zdá sa, že prominentná dvojica sa v otázke odloženia spoločnej dcéry do internátu úplne nezhoduje. Na pochybách je predovšetkým Tomova manželka, v ktorej sa ozývajú materské inštinkty a malú Suri si želá vidieť častejšie ako iba cez víkend: "Katie sa pochopiteľne trochu obáva odlúčenia od Suri." Je otázne, prečo sa neobáva aj šialeného jedálnička, ktorý jej dcéru čaká. Veď katastrofálne dôsledky detoxikačnej diéty už okúsila aj sama...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu