Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cruisova rodinná "idylka": Suri, neplač, veď nás práve fotia!

Tom a Katie s dcérkou Suri. Zobraziť galériu (11)
Tom a Katie s dcérkou Suri.

TOKIO - Situáciu pripomínajúcu davovú psychózu včera rozpútal hollywoodsky fešák so svojou rodinou ihneď po prílete do Japonska. Príjemne šokovaný Tom rozdával žiarivé úsmevy a autogramy na všetky strany - veď čo na tom, že jeho malá dcéra sa tvári ako kyslá uhorka?

Populárny herec sa podujal na exkluzívny výlet do krajiny vychádzajúceho slnka pri príležitosti predstavenia svojho posledného filmu Valkýra. Po vyčerpávajúcom osemnásťhodinovom lete sa mu na medzinárodnom letisku Narita dostalo mimoriadne srdečného privítania od stoviek nadšených fanúšikov.

Toma (46) na pracovnej ceste sprevádzala krásna manželka Katie Holmes (30) s ich spoločnou dcérkou Suri. Prominentný párik na prvý pohľad sršal dobrou náladou a nemalý záujem rozvášneného davu či blesky fotoaparátov si manželia doslova užívali. Jediný, koho kolotoč popularity evidentne nebavil, bolo dvojročné dievčatko v červených šatočkách, ktoré sa bezmocne túlilo v Katienom náručí. Nepotešili ho ani hračky vrátane plyšového slona, ktoré dostalo od prítomných priaznivcov.

Nevyhnutnosťou návštevy Cruisovej rodiny bolo rozostavanie zátarás a prítomnosť bodyguardov, ktorí sa postarali o bezpečný odchod tohto tria z priestorov letiska. Aby sa Cruisovci vyhli dopravným zápcham, do centra Tokia si to namierili helikoptérou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu