Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Suri Cruise: Živá hračka v rukách márnotratných rodičov!

Suri Cruise Zobraziť galériu (8)
Suri Cruise (Zdroj: SITA)

BOSTON - Chudák dieťa! Suri Cruise (3) sa stala módnou ikonou v momente keď sa narodila. Jej rodičia, Tom Cruise a Katie Holmes, vytrvalo pracujú na tom, aby bola vždy dokonale oblečená. No popritom im uniká, že dieťa v jej veku nemôže behať v topánkach s opätkami.

Kde nechali zdravý rozum? Rozhorčení fanúšikovia prominentného páru sú v šoku. Slečna sa nedávno objavila na prechádzke so svojou mamou. V ružovom tričku a sukničke s balónikmi vyzerala ako každé iné dieťa, až pokým vám pohľad nespočinul na jej topánkach. Minimodel na štvorcentimetrovom opätku, bol ako zo zlého sna. Otvorená špička tvarovaná do trojuholníka malej Cruisovej deformovala prsty na nohách, o stabilite a trpiacej chrbtici ani nehovoriac.

Rodičom je zjavne jedno aký vplyv má módne oblečenie na dcérino zdravie. Urobili si z nej živú bábiku. Vopred má nalinkovaný každučký deň. V tomto zvrátenom pláne nesmie chýbať návšteva kaderníctva, manikúra, pedikúra, masáže, ale aj cvičenie s vlastným osobným trénerom či skúška šiat. Malá hnedovláska sa môže pochváliť aj špeciálnym jedálnym lístkom navrhnutým špičkovým dietológom, aby z nej vyrástla dáma so skvelou postavou. Či v jej nabitom programe zostáva čas na detské hry, bláznenie sa s kamarátmi alebo oddych, je otázne.


Istý rodinný priateľ sa na adresu Surinho šatníka vyjadril: „Je to dieťa s vynikajúcim vkusom, málokedy si nejaký model oblečie dvakrát.“ Na kvantá oblečenia najmodernejších značiek ako Cavalli, Versace, Armani alebo Burberry už Cruisovci minuli vyše dvoch miliónov eur. V čase hospodárskej krízy, je táto suma priam dych vyrážajúca. Jedno si ale môžme domyslieť. Ak sa rodičia nepostavia k jej výchove zodpovedne, zo Suri vyrastie hviezdička na liekoch s podlomeným zdravým a bez priateľov, pre ktorú bude móda tým najdôležitejším v živote. Príkladov je v svetovom šoubiznise viac než dosť.

Ďalší príklad módnej kreativity Katie Holmes na malej Suri sa môžete dočítať tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu