Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Despotický Tom Cruise – prísne stráži manželkinu diétu!

Na pohľad chudá Katie Holmes s manželom Tomom Cruiseom Zobraziť galériu (9)
Na pohľad chudá Katie Holmes s manželom Tomom Cruiseom

LOS ANGELES Správanie slávneho herca nepozná hraníc. Stav svojej drahej Katie (30) doslova monitoruje a presne jej káže, čo má jesť. Všetko trápenie má však ušľachtilý cieľ. Pripraviť manželku na ďalšie tehotenstvo.

Cestu k bezproblémovému oplodneniu by mala zabezpečiť detoxikačná kúra, ktorú musí herečka striktne dodržiavať. V tom jej manžel našťastie veľkoryso pomáha. „Tom sa stal fanatikom zameraným na zdravie a povzbudzuje Katie, aby bola znova fit,“ prezrádza známy scientologického párika.

Problematika špeciálnej zdravej výživy prerástla veľkej celebrite cez hlavu: „Monitoruje všetko, čo Katie konzumuje, dokonca dáva ich kuchárovi inštrukcie o tom, aké jedlo jej má uvariť.“

Najhoršie na tom je, že celému šialenstvu prepadla aj samotná Katie. Je totiž presvedčená o svojej nadváhe a nenávidí svoje robustné stehná. „Neprestáva sa snažiť na nich schudnúť,“ dodáva zdroj. V celej veci je ale vážnejší problém, ktorý trápi aj samotného známeho: „Obávame sa, že popri jej potrebe spirituálneho vedenia a túžbe schudnúť, môže byť Katieno zdravie naozaj ohrozené.“


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu