Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Superstarista Cristovao: Trucoval a plakal kvôli tejto piesni!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (6)
Ben Cristovao

BRATISLAVA – Rozmaznaný „fracek“! Ben Cristovao (22) si zrejme myslí, že môže cvičiť so štábom Česko Slovenskej SuperStar. Podľa našich informácií zo zákulisia šou sa pokúšal plačom dosiahnuť to, aby mu zmenili pieseň druhého finálového kola.

Nepochopiteľné! Ben Cristovao tak, ako všetci ostatní semifinalisti, odovzdal štábu zoznam s piatimi skladbami, ktoré by chcel v piatkový večer zaspievať. Z nich mu dramaturgia vybrala skladbu Let’s stay together od gospelového a soulového speváka Ala Greena.

Tento výber však vyvolal u Bena neuveriteľnú reakciu. „Rozplakal sa. Režisér Nuňéz ho musel utešovať. Zrejme očakával, že mu vyberú niečo iné, preto začal trucovať ako malý chlapec,“ unikli informácie zo štábu.

Tvorcovia šou sa ale Benovmu vystrájaniu nepodvolili a pieseň mu nezmenili. Včerajší výkon exotického semifinalistu nakoniec potvrdil, že to naozaj nebola jeho šálka kávy. „Toto je omyl, zaradil si sa do Hviezdnej roty,“ povedal Benovi Pavol Habera. Dokonca ho prirovnal k duu Milli Vanilli, v ktorom chalani vystupujúci na pódiu len otvárali ústa a ich songy v skutočnosti naspieval niekto iný.

Po šou si sypal popol na hlavu aj samotný Cristovao. „Túto pieseň mám strašne rád, ale až s tým piánom som si uvedomil, čo je to za „průšvih“. Mal som nervy, keď som to skúšal a uvedomil som si, že na to nemám,“ priznal Ben. Či mu tento prešľap fanúšikovia odpustia, uvidíme v pondelok.

 

Benova pieseň: Al Green - Let’s stay together

</



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu