Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Exsuperstarista Michna otvorene: Semifinalisti si už lezú na nervy!

Lukáš Michna a semifinalisti SuperStar. Zobraziť galériu (4)
Lukáš Michna a semifinalisti SuperStar.

BRATISLAVA – Už je to tu! Prvé hádky v Česko Slovenskej SuperStar! Bývalý semifinalista speváckej šou Lukáš Michna (25) tesne po vypadnutí topkám prezradil, že vzťahy medzi súťažiacimi nie sú až také ružové, ako by sa mohlo zdať. Vraj si už niektorí speváci lezú poriadne na nervy!

Počas konca minulého týždňa si semifinalisti Česko Slovenskej SuperStar pochvaľovali, že najlepšie, čo zatiaľ zažili v speváckej šou, bol spoločný týždeň v hoteli, kde sú ubytovaní. Ako sa však v skutočnosti javí, nie je to až tak ideálne, ako väčšina tvrdí.

Vypadnutý spevák Lukáš Michna totiž tesne po pondelkovom rozhodnutí pre topky.sk priznal, že si už niektorí speváci začali liezť na nervy. „Zo začiatku sme si s tými mladšími nemali čo povedať. Sú to také pseudo vzťahy. Nejde o žiadne kamarátstva na život a na smrť. Zatiaľ som nejaké intímne vzťahy nezaregistroval, ale koncom týždňa sa už objavila „ponorka,“ otvorene priznal český spevák, ktorý bol jedným z prvých štyroch semifinalistov, ktorí šou opustili. To, či sa vzťahy medzi spevákmi budú vyostrovať alebo sa naopak budú intímnejšie zbližovať, ukážu až nasledujúce týždne.

Sledujte TOPKY TV: Lukáš Michna o SuperStar.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu