Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tajomstvo exsuperstaristu Michnu: Rodičia ma vyženú z domu!

Lukáš Michna Zobraziť galériu (3)
Lukáš Michna

BRATISLAVA - Bude bezdomovec?! Bývalý semifinalista Česko Slovenskej SuperStar Lukáš Michna (25) tesne po vypadnutí zo šou prezradil exkluzívne pre topky.sk tajomstvo, na základe ktorého ho vraj rodičia vyhodia z domu. Dokonca priznal, že sa na to chystajú už dlhšie.

Prvým českým „odpadlíkom“ v speváckej šou je sympatický Lukáš Michna. Divákom sa najmenej páčil a tak v pondelok skončil svoju superstarovskú púť. Topky.sk ho po prenose vyspovedali a zistili, že má pekne za ušami. Ako jediným nám povedal to, čo ešte ani jeho najbližší nevedia.

„Prezradím vám jedno tajomstvo, čo ešte ani moji rodičia netušia. Ja mám nového psíka. Je to fenka a má jeden a pol roka. Ujal som sa jej, pretože hľadala nového majiteľa. A teraz, keď sa vrátim, zoberiem si toho psíka domov. Pre našich to bude taký šok, že ma možno vyženú,“ prezradil svoj plán mladík, ktorý môže byť pre tento čin čoskoro bezdomovcom. „Rodičia sa na to chystajú už dlhšiu dobu. Tak budú mať aspoň zámienku,“ dodal na záver s úsmevom Michna.

Sledujte TOPKY TV: Michna o svojom tajomstve, kvôli ktorému ho vraj rodičia vyhodia z domu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu