Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rihanna opäť bez podprsenky - v priehľadných šatách ukázala prsia!

Rihanna Zobraziť galériu (8)
Rihanna

PARÍŽ - Tradične šik a sexi až do špiku kostí! Barbadoská kráska Rihanna (21) vyrazila za módou do Európy typicky vyparádená v odvážnom outfite - v minišatách, pod ktorými chýbala podprsenka. A výsledok? Všetky hlavy sa otáčali za jej obnaženými prednosťami!

Čokoládová speváčka sa uprostred týždňa objavila na parížskom týždni módy, aby si pozrela prehliadku britského návrhára Garetha Pugha. Tá sa konala v dome umenia Palais de Tokyo. Hoci sa kolekcie spomínaného dizajnéra zvyčajne nesú v extrémnom gotickom štýle, v jeho šou s názvom Ready To Wear 2010 dominovali odtiene sivej.

V mierne gotickom, ale zato v hriešne sexi štýle sa predviedla samotná Rihanna, ktorá na večer venovaný móde zvolila jednu z Garethových provokačných kreácií. Čierne priehľadné minišaty so stojačikom ju "zakrývali" len pásikmi tmavšieho šifónu. Vďaka chýbajúcej podprsenke sa na pretras dostali najmä jej okrúhle ženské tvary a dlhé nohy.

Hudobná hviezda sedela počas prehliadky vedľa fotografky Ellen von Unwerth, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou vyhotoví zábery na obálku jej ďalšieho albumu. Rihanna si teda prišla hlavne poobzerať "vychytávky" pre blížiace sa fotenie: "Nakupujem veci, ktoré budem mať oblečené na obálke albumu." Či bude výsledok dráždivý ako väčšina jej fotografií, už speváčka neprezradila.




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu