Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rihanna, nemáš čo na seba?! Veď ti vidno celé prsia!

Rihanna v odvážnom outfite Zobraziť galériu (12)
Rihanna v odvážnom outfite

LOS ANGELES - Odvážna ako nikdy predtým! Zatiaľ, čo iné celebrity by sa prepadli od hanby, speváčka Rihanna (21) si myslí, že určuje módne trendy. Hoci sa do spoločnosti vybrala takmer nahá, sebavedomie mohla pokojne rozdávať. Žeby bola na svoje prednosti až taká hrdá?

Uplynulý víkend bolo v Amerike poriadne horúco. Oslavy dňa nezávislosti v meste hazardných hier a rýchlych svadieb sa totiž dočkali nečakanej atrakcie. V centre pozornosti bola tentoraz barbadoská kráska, ktorá na jeden zo žúrov dorazila v doteraz najextravagantnejšom outfite. Ako zvršok síce zvolila klasické čierne sako s hlbokým výstrihom, no obliecť si niečo aj pod neho sa už neunúvala.

Bez topu alebo aspoň spodnej bielizne - Rihanna v celej kráse vystavila svoje stopercentne prirodzené poprsie. Pred žiadostivými pohľadmi mužov si ustrážila iba bradavky, ktoré mala prekryté hviezdicami striebornej farby. Hoci šteklivé fotografie jej obnažených partií nedávno obleteli celý svet, čokoládová speváčka po prvý raz ukázala krásu svojich ženských tvarov aj naživo.

Napriek tomu, že ešte v roku 2004 Janet Jackson svojím vybehnutým prsníkom spôsobila na Super Bowl hotový škandál, dnes už známe tváre zvučných mien ukazujú svoje intímne partie ako na bežiacom páse. Zoznamu dám, ktoré rady pútajú pozornosť odhaľovaním sa na verejnosti, jednoznačne dominuje výstredná speváčka Lady Gaga. V poslednom období však mali paparazzi šťastie na takéto faux-pas aj u striptízovej tanečnice Dity Von Teese, modelky Daisy Lowe, či popovej princeznej Britney Spears.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu