Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rihanna so šokujúcim účesom - vyholila si polovicu hlavy!

Rihanna Zobraziť galériu (16)
Rihanna

NEW YORK - Odvaha jej nechýba a keď ide o módne trendy, ona musí byť vždy medzi prvými. Barbadoská kráska Rihanna (21) kráčajúc v šľapajach kolegyne Cassie (22) nahodila skutočne letný strih - síce v inej rovine, no odstránila si až viac ako polovicu hrivy!

Záhlavie s bočnými stranami vyholené a na temene husté číro v štýle Mohawk. Takto vystrihaná sa čokoládová speváčka predvádzala v uliciach New Yorku a ani tentoraz jej nechýbala patričná dávka sebavedomia. Oblečené mala svoje obľúbené "slimky" v kombinácii s priehľadným čiernym topom bez rukávov, spod ktorého jej vykúkala pásikavá podprsenka. Po obede v talianskej reštaurácii Da Silvano si užila zopár obdivných pohľadov i záujem paparazzov a odfrčala na svojej čiernej limuzíne.

Rihanna už tento mesiac verejnosti dych vyrazila, keď sa pri príležitosti osláv Dňa nezávislosti objavila na párty v Las Vegas len v čiernom saku s hlbokým výstrihom. Pod ním nemala oblečené vôbec nič a kompletne tak vystavila na obdiv svoje prsia so striebornými nálepkami v tvare hviezdic. Hoci táto hudobná hviezda nikdy nepatrila práve medzi puritánky, svojimi poslednými dvoma experimentmi dokázala poriadne prekvapiť.

Rihanna s novým strihom


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!


 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu