Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šok: Rihanna štíhla ako nikdy predtým - s vychudnutými nohami!

Rihanna Zobraziť galériu (8)
Rihanna

LOS ANGELES - Svet retuše sa načisto zbláznil! Hoci čokoládová speváčka Rihanna (21) odjakživa patrila medzi hviezdy s výraznejšími sexi krivkami, na najnovších záberoch vyzerá ako modelka medzinárodného formátu. A hlavne... Ako vyziabnutý vešiak na šaty!

Kráska z Barbadosu sa so šokujúcim imidžom objavila na obálke septembrového vydania talianskej verzie magazínu Vogue. Jej čiernobiela fotografia už na prvý pohľad pôsobí avantgardne, chladne, no predovšetkým ako vízia, ktorú renomovaní návrhári a štylisti čoraz intenzívnejšie vnucujú spoločnosti. Zdá sa, že v budúcnosti s nami rátajú ako s plechovými bábkami bez jediného gramu tuku navyše. Čo myslíte, ponechajú nám aspoň mozog?

Ak sa z Rihanny niekto zámerne pokúsil vytrhnúť i poslednú štipku ženskosti, pri tomto fotení sa mu to jednoznačne podarilo. Jej nohy totiž pripomínajú končatiny modeliek bojujúcich s anorexiou, ktorých nezdravý dojem dotvárajú aj vytŕčajúce lícne kosti. Na sexepíle provokatívnej sexice, na ktorú sme zvyknutí, rozhodne nepridávajú ani zbytky akéhosi prehistorického brnenia na predkoleniach a ramene. Ktovie, čo na takýto výsledok povie Valentino - jeho šaty sú totiž tým posledným, čo bežnému zákazníkovi pri takomto zábere padne do oka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu