Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vibrátor v Profesionáloch: Hrala sa s ním Krajčiová!

Helenu Krajčiovú ako seriálovú policajnú hovorkyňu vibrátor potešil. Zobraziť galériu (3)
Helenu Krajčiovú ako seriálovú policajnú hovorkyňu vibrátor potešil.

BRATISLAVA – Erotický náboj! Trochu sexizmu do jojkárskeho policajného seriálu Profesionáli vniesla herečka Helena Krajčiová (34). Tej sa intímna pomôcka náramne páčila!

Scenáristi Profesionálov dali zrejme pri tvorbe dnešného dielu voľný priebeh svojej sexuálnej fantázii. Ako inak si vysvetliť zakomponovanie vibrátora do deja. Krčmár Miňo (Ján Kroner), ktorého podnik je hneď vedľa policajnej stanice, sa snaží túto pomôcku pre dospelých predať vo svojom podniku. Ako u neho býva zvykom za poriadne mastnú sumu.

Záujem o umelohmotnú „hračku“ prejaví seriálová policajná hovorkyňa Scarlet Balážiková, ktorej postavu stvárňuje herečka Helena Krajčiová. Tej sa vibrátor zapáčil natoľko, že si ho od Miňa kúpila. Samozrejme s tým, že si ho neberie pre seba. „Nemám problém takéto niečo nakrútiť. No tým to pre mňa hasne,“ povedala nám o filmovaní Krajčiová. To, aký má ona sama vzťah k podobným doplnkom, nám prezradiť nechcela. O náklonnosti jej seriálovej postavy k vibrátoru sa však môžete presvedčiť sami už dnes večer.

 




 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu