Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slon v porceláne: Vypasená Beth Ditto ukázala rozkrok... Fakt veľký!

Beth Ditto Zobraziť galériu (5)
Beth Ditto

LONDÝN - Nadrozmerná britská speváčka tento týždeň svetu predviedla dokonalú lekciu toho, ako sa z auta rozhodne nemá vystupovať. Beth Ditto (28) totiž aj takýto jednoduchý úkon spôsobuje neuveriteľnú námahu a trápne okamihy zároveň - ani tentoraz sa nezaobišla bez vyhrnutých šiat a odhaleného rozkroku!

Hoci legíny speváckej hviezde ani trochu nepristanú, pohľad na jej obézne telo s vyrolovanými šatami bez legín nie je o nič príjemnejší. Beth si uprostred týždňa vyrazila do ulíc ako "sexi" cica v obtiahnutých krátkych šatách čiernej farby a v silonkách s obrovskými dierami. Jej určite starostlivo vyberaný outfit však zostal na svojom mieste (bohužiaľ) len do chvíle, kým sa neotvorili dvere na speváčkinom aute.

V okamihu, keď sa nemotorná Beth doslova zošuchovala z kožených sedadiel, šaty sa jej po tukových vankúšoch posúvali čoraz vyššie a zastavili sa až na úrovni pásu. Prítomným paparazzom tak kontroverzná Britka opäť poskytla cennú trofej - odfotený rozkrok veľkosti XXL.

Beth kráčajúc v šľapajach ostatných celebrít takisto už čoskoro uvedie na trh vlastnú kolekciu oblečenia. Do tejto oblasti podnikania ju zasvätila topmodelka Kate Moss, ktorá jej poskytla zopár cenných rád z vlastného súdka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu