Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Batthyány: To je ale narcis! Vlastná socha za 3 000 €!

Peter Batthyány Zobraziť galériu (6)
Peter Batthyány

BRATISLAVA – Kam sa naňho hrabú?! Hercovi Petrovi Batthyánymu (43) zrejme sláva poriadne stúpla do hlavy. Rozhodol sa totiž pre vskutku svetovú prezentáciu. Dal si spraviť vlastnú bronzovú sochu. A tá najlacnejšou ani zďaleka nebola.

Rad svetoznámych celebrít, zdá sa, onedlho rozšíri aj Peter Batthyány. Nedávno mu totiž zhotovili sochu s podobizňou Banána, ktorého stvárňuje v sitkome Mafstory. Podľa informácii topiek výroba tejto bronzovej plastiky stála až tri tisícky eur.

Možno práve tento fakt zohrával rolu pri rozhodovaní, kam ju umiestnia. V Petrovej obývačke sa ale vynímať nebude. Výsledok toľkých peňazí čoskoro vystavia na obdiv obyvateľom Veľkého Medera, v ktorej býva aj seriálová rodina Molnárovcov.

Ešte predtým však spomínanú sochu uvidí celé Slovensko. „Zahrá“ si totiž v jubilejnej stej časti tohto najdlhšie vysielaného sitkomu u nás.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu