Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neuveriteľné! Takto vyzerala 14-ročná Kim Kardashian

Kim Kardashian ako štrnásťročná. Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian ako štrnásťročná.

LOS ANGELES - Americká celebrita Kim Kardashian (28) sa rozhodla zhodiť zo stola všetky reči hovoriace o jej plastickej operácii. Na svoju stránku uverejnila fotku, ktorá má dokázať jej prirodzené obdarenie prírodou.

Tmavovlasá kráska sa stala podľa amerického časopisu Details piatou najkrajšou ženou Hollywoodu. Pozornosť svojho okolia však priťahovala už oveľa skôr. Kimina figúra sa vraj začala zaobľovať už v skorých jedenástich rokoch, na čo je patrične hrdá. Reči o prsných implantátoch ju preto rozzúrili natoľko, že sa rozhodla ich definitívne ukončiť.

„Toto je moja fotka v bikinách z času, keď som mala štrnásť rokov. Dúfam, že vzhliadnutie tohto obrázku, vám zabráni pýtať sa ešte niekedy na plastickú operáciu,“ komentuje svoje nepriestrelné alibi.

Treba uznať, že uhádnuť roky dievčine na priloženom zábere by bol naozaj ťažký oriešok. Nezanedbateľný podiel v tom zohráva a jej veku neprimeraný obvod hrudníka.

Týmto prednostiam nakoniec nedokázal odolať ani rapper Ray-J, ktorý sa rozhodol zvečniť ich na videokazetu. Následne ju však zverejnil bez súhlasu druhej zúčastnenej strany. S odstupom času sa však ukázalo, že mladej Kim vlastne spravil nemalú láskavosť. Aj zlá reklama je totiž reklama.

Neuveriteľné! Takto vyzerala 14-ročná
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu