Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kim Kardashian: Natrieskané prsia v latexe, plastiku ale popiera

Kim Kardashian Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian

LOS ANGELES - Škandalózna celebrita Kim Kardashian (28) opäť vystavuje svoje telo na obdiv. Tentokrát zvolila netradičné oblečenie, ktoré v kombinácii s jej dokonalou figúrou ponúka naozaj jedinečný pohľad. K plným tvarom v správnych partiách vďačí vraj len a len matke prírode.

Po úspešnom nafotení záberov so svojím partnerom Reggiem Bushom sa táto americká sexi bábika rozhodla opäť pracovať sólo. Na fotkách s mierne futuristickým nádychom spestruje obálky pánskeho magazínu Complex.

Závistlivcom, ktorí nechcú veriť pravosti jej predností, Kim odkazuje: „Nikdy som nemala plastickú operáciu! Nič proti tomu nemám, ale naozaj som žiadnu nemala. Napríklad také injekcie do pier by som si nikdy nedala – ani kebyže nemám plné pery.“

Vysvetľuje, že jej telo sa začalo formovať oveľa skôr, ako ostatným rovesníčkam: „Mám veľkosť C od mojich jedenástich rokov.“

Celebrite sa však okrem modelingu darí dobre aj v inej oblasti. Z finančnej krízy si žiadne starosti robiť nemusí. Vo svojom obchode LA Boutique má stále dostatok zákazníkov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu