Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nahá Mischa Barton: Spokojná so svojím telom... Aj s celulitídou!

Mischa Barton Zobraziť galériu (8)
Mischa Barton

LOS ANGELES - Niekedy zdravo vyzerajúca žena, vzápätí vyziabnutá anorektička. Hoci jej váha mesiace kolísala, dnes je na svoj zovňajšok hrdá a postavu by nevymenila za nič na svete. Mischa Barton (23) sa pred objektívom opäť vyzliekla a vyzerá jednoducho božsky!

Zdalo sa, že americká kráska protivnú vojnu s médiami nikdy nevyhrá. Paparazzi ju najskôr odfotili v kratučkých šortkách a vysmiali ju kvôli pomarančovej koži na stehnách. Keď Mischa na protest schudla tri konfekčné čísla, prišli obvinenia z anorexie. Dnes predstavuje symbol ženskej sebadôvery a jej najnovšie zábery dokazujú, že sa ním stala právom.

Mladá herečka svoje telo obnažila pre britskú verziu magazínu Cosmopolitan a objavila sa na obálke májového čísla. Na exkluzívnych fotografiách je Mischa úplne nahá. Prsia, ktoré opäť nadobudli príťažlivý tvar, si sčasti zakrýva rukami a blonďavou hrivou. Neuveriteľný sexepíl jej dodáva aj zvodný úsmev a nonšalantné pohrávanie sa s pramienkami vlasov.

V rozhovore pre spomínaný magazín krásna plavovláska prezradila svoj návod na to, ako dosiahnuť spokojnosť so zovňajškom: "Sebakritika je síce ľudskou prirodzenosťou, no páčiť sa sebe samému je rozhodne možné. Jediný spôsob, ako byť šťastným a príjemnejším človekom pre okolie, je zmieriť sa s tým, čo máte." Mischa neobišla ani tému večného strašiaka takmer každej ženy - celulitídy. Paparazzov, ktorí ju špehovali minulý rok na dovolenke, odsúdila a dnes už nad pomarančovou kožou len mávne rukou: "Samozrejme, že sú oveľa dôležitejšie problémy ako to, či má niekto celulitídu. Ja sa teraz cítim sebaisto - som zdravá a šťastná."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu