Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Dara Rolins odhalila bruško: Konečne už nevyzerá ako anorektička!

Dara Rolins pred pol rokom a teraz. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins pred pol rokom a teraz. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Aj keď je stále chudá, rebrá jej už našťastie až tak netrčia! Speváčka Dara Rolins (35), ktorá v nedeľu zaspievala na finále Miss Universe 2009, sa okrem sexi kostýmu, kde poodhalila svoje vypracované bruško, predviedla aj „zdravšou“ postavou.

Popová diva Dara Rolins odhalila pred pol rokom pri moderovaní hudobného galavečera Slávik 2008 svoje vychudnuté telo. Už z diaľky jej boli vidieť rebrá a kosti. „Takto nezdravo Dara nevyzerala už dávno,“ pošepkávali si vtedy ľudia v hľadisku. Krátko na to sa prevalila jej partnerská kríza s Matějom Homolom, ktorá mohla spôsobiť jej nadmernú vychudnutosť.

Teraz však plavovláska pôsobila sviežo a šťastnejšie, čomu nasvedčovala aj jej o niečo oblejšia postava. Darin súkromný život sa totiž dostal podľa jej slov do starých koľají. „Konečne pôsobí zdravo,“ zhodovali sa viacerí prítomní hostia, ktorí si na finále Miss Universe okrem Darinho spevu vychutnali aj pohľad na jej sexi bruško. 

Po tom, ako odspievala v programe, zmizla v zákulisí. Neukázala sa ani na následnej párty, ktorá sa konala v priestoroch Národného tenisového centra, odkiaľ sa prenos vysielal. Zrejme sa ponáhľala za svojim priateľom Matějom Homolom a dcérkou Laurou.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu