Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dara Rolins: Neslúži jej pamäť!

Dara Rolins Zobraziť galériu (13)
Dara Rolins

BRATISLAVA – Speváčka Dara Rolins (35) má na svojom konte už asi približne tristo piesní. Veľa z nich naspievala ešte pod svojím pôvodným menom ako Darinka Rolincová. A práve s nimi má teraz problém!

Po veľmi úspešnej kariére detskej hviezdy si Darina Rolincová dala pauzu. A neskôr sa vrátila ako Dara Rolins, ktorú si nedávno do svojej relácie Chodili sme spolu pozval Peter Marcin. No jeho talkšou je do istej miery aj o škole, do ktorej hviezdička Rolincová príliš nechodila. A tak namiesto rozprávania zážitkov radšej spievala.

No ani to nedopadlo úplne najlepšie. „S tými textami mám teraz trošku problém,“ priznala Dara. A presvedčili sa o tom aj diváci v štúdiu. „Až raz budem učiteľkou, budú všetky noty... Noty?“ začudovala sa aj sama Dara nad svojím textovaním. Pôvodné slová totiž znejú: „...budú všetky vety bez bodky." Pri ďalšej skladbe si dokonca rýchlo nevedela vymyslieť ani náhradné slovíčka. „Keby som bola princezná Arabela a v škole by som voľačo nevedela, tak by som...“ Nuž, ani teraz to Dare nevyšlo. Dnes večer uvidíte, či si nakoniec spomenula. A dozviete sa aj to, s kým by v trojici chcel Peter Marcin nakrútiť Sex v meste.



 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu