Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Koniec Madonninho romániku s Jesusom: Kvôli mobilnému telefónu!

Madonna Zobraziť galériu (9)
Madonna

LOS ANGELES Mediálne obletovaný párik s nebeskými menami už skončil. Madonna (50) a Jesus (22) sa po krátkom spolužití pobrali každý svojou cestou. Rozchodu však predchádzala ostrá hádka, ktorú vyprovokovala samotná veľká hviezda. Svojmu zajačikovi totiž zakázala používať mobilný telefón.

Maniere slávnej Madonny nepoznajú hraníc. Panovačným správaním vyprovokovala nepríjemnú roztržku. Príčinou bol priateľov zvoniaci telefón. „Jednoducho na neho vyletela. Povedala mu, že to bolo od neho veľmi drzé, zdvihnúť mobil v jej spoločnosti.“ prezrádza zdroj pre britské noviny Daily Mail.

Vyhrotenú situáciu ďalej objasňuje: „Madonna mu síce dovolila zdvíhať telefón v jej prítomnosti, no iba v naliehavých prípadoch. Jeho rodina vždy vedela, kedy je s ňou, lebo vtedy im nebral telefón.“

Podľa informácii sa však Madonna pri trávení času s Jesusom sama v telefonovaní nijako neobmedzovala: „Ten vzťah proste nebol rovnocenný.“ Úžasná speváčka predsa svoje hovory vybaviť musí.

Nečudo, že zničeného Jesusa našli zakrátko v objatí modelky Luciany Costy počas párty v jeho dome. To už samozrejme znamenalo definitívny koniec krátkeho pobavenia.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu