Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dvojička Olsenová sa opičí po Madonne – katastrofa!

Mary-Kate Olsen a Madonna Zobraziť galériu (6)
Mary-Kate Olsen a Madonna

NEW YORK - Novým imidžom mladá Mary-Kate Olsen (22) doslova šokovala. Nápadne pripomínajúc úspešnú spevácku legendu sa prišla ukázať na slávnostný večer v Lincolnovom centre.

Spôsob, akým sa celebrity snažia zaujať, býva v poslednom čase veľmi rozmanitý. Na silu extravagancie vsadila tentoraz aj Mary-Kate. Zo sympatickej herečkinej tváričky sa tak rázom stal objekt, ktorý by pri zlom osvetlení dokázal slabšiu povahu vystrašiť na smrť.

Výzor silne inšpirovaný Madonniným štýlom však veľký úspech nezožal. Vyblednuté dievčatko zúfalo sa snažiace vyzerať dospelo vyvolávalo vo svojom okolí zmiešané pocity. Zvláštna je aj voľba nemalého véčkového výstrihu, ktorý odhalil akurát plochý hrudník.

Keď si diváci spomenú na jej účinkovanie so sestrou v úsmevných situačných komédiách, nenachádzajú slov.

Hoci sa Mary-Katin outfit v širokej verejnosti veľmi neujal, oblečenie pod značkou sestier Olsenových sa teší od minulého roka veľkému rozkvetu. Slávne herecké duo sa tak stalo ikonou vo svete módneho dizajnu. Ako sa však zdá, aj najväčší umelci mávajú svoje horšie dni.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu