Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Najhoršie sa obliekajúca celebrita? Predsa Madonna!

Madonna Zobraziť galériu (10)
Madonna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Úspešná speváčka sa dostala na prvé miesto rebríčka najhoršie sa obliekajúcich hviezd roku 2009. Čím si svoje umiestnenie vyslúžila a kto ďalší patrí na nelichotivú čiernu listinu?

Svetovo uznávaná organizácia brániaca práva zvierat (PETA) si tentoraz vzala na mušku ľudí vyhrievajúcich sa na mediálnom výslní. Prehreškom týchto smoliarov sa stala vlastná neochota vzdať sa oblečenia, ktoré sa vyrába zo zvieracej kože.

Rebríček osobností bez zmyslu pre etické cítenie vyhrala jednoznačne Madonna (50). Negatívne ohodnotenie v podobe umiestnenia na vrchných priečkach si odniesli aj raper Kanye West (31), modelka Kate Moss (35), herečka Elizabeth Hurley (43) či dokonca dvojičky Olsenové (20).

Vo vyhlásení PETA jasne stojí: „Keď vidíte Madonnu v koži, uvedomíte si, prečo od roku 1984 nikto nekopíroval jej štýl.“

„Nám je jasné, že je na love za mladým mäskom. Niekto by však mal Madge povedať, že nosenie kože z nej pumu pachtiacu za zajačikmi nespraví,“ zosmiešňujú celebritu. Týmto urážlivým stanoviskom chcela agentúra jasne vyprovokovať patričnú odpoveď. Speváčka na to zareagovala svojsky. Oznámila štart novej módnej značky a spoluprácu s dizajnérom Christianom Audigierom. Z pôvodne tvrdo mierenej urážky si teda ťažkú hlavu nerobí. Páči sa vám Madonnin štýl?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu