Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Barkolová: Nakrúca pikantný seriál! Obsadila doň prsnaté zajačiky!

Erika Barkolová a sexi dievčatá. Zobraziť galériu (3)
Erika Barkolová a sexi dievčatá.

BRATISLAVA – Odhalené ženy v šteklivých scénach! V takejto podobe sa objaví na obrazovke pripravovaný seriál Eriky Barkolovej (31). Sexi plavovláska stavia na úspech hneď od začiatku. V jednotlivých epizódach budú totiž učinkovať naše zvodné playmate-ky!

Poriadne zostra! Erika Barkolová sa po zimnej prestávke vracia s Črepinami s hviezdičkou v plnej zbroji! Na ich neskorý vysielací čas chce divákov namotať zaradením vlastného seriálu. Pod logom Jojky sa objaví už oddnes.

„Pracujem na seriáli. Pripravujem do každej časti Črepín s hviezdičkou dokument o playmatekách za minulý rok,“ povedala topkám Erika. Nádejná scenáristka nám svoj nový televízny počin aj predstavila.

„Všetky tie krásne prsnaté baby z titulky prestížneho pánskeho časopisu som vyspovedala. Diváci ich určite spoznajú z úplne inej stánky,“ sľubuje Barkolová. Zároveň nám prezradila, že nakrúcanie v nej zanechalo následky. „Mám pri tých ženách trošičku komplexy,“ otvorene priznáva moderátorka.

„Keď nemám mejkap, mám pocit, že som škaredá,“ rozprávala o probléme ďalej. „Ale asi je to subjektívne, lebo chlap doma mi povedal, že je to blbosť,“ dodala vzápätí Erika.



Sledujte TOPKY TV: Barkolová sa cíti nekompletná! Pozrite sa prečo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu