Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Katherine Heigl: Ohrozí Angelinu?

Katherine Heigl Zobraziť galériu (7)
Katherine Heigl (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dlhé roky nikto nepoznal ani len jej meno. Až teraz nová tvár Hollywoodu obsadila miesto v prvej päťke rebríčka najlepšie zarábajúcich herečiek. Týmto ťahom okamžite útočí na také hviezdy ako sú Angelina Jolie, Julia Roberts či Cameron Diaz. Dopomohla si k úspechu bezstarostným vyzliekaním sa pred kamerami?

Katherine (30) začínala svoju skorú kariéru v reklamách na cereálie a fotením pre rôzne módne časopisy. Počas dospievania ju pekná tvárička a sexi telo rýchlo dostali na televízne obrazovky.

Pravidelne sa objavovala v úspešných tínedžerských seriáloch ako napríklad Roswell a zahrala si aj hlavnú úlohu vedľa filmových hrdinov Stevena Seagala či Gérarda Depardieu.

Pre väčšiu slávu neváhala vystaviť v solídnom počte záberov na obdiv svoje dve neprehliadnuteľné prednosti, ktoré si vraj doslova vymodlila.

Bohužiaľ, ani to jej nepomohlo sa vyšvihnúť do kruhov najžiadanejších osobností, ktorých meno je každému okamžite známe. Až úloha Dr. Izzie Stevens v úspešnom seriáli Chirurgovia (Grey´s Anatomy) jej priniesla slávu a vytúžené ocenenie Emmy. Zároveň si tým značne prilepšila finančnú situáciu, čím sa z nej stala piata najlepšie zarábajúca herečka za rok 2008.

Scény jej obnaženého tela stoja za pozretie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu