Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Britský Habera si podal Beyoncé: Nemáš pekné telo a nevieš spievať!

Beyoncé Knowles Zobraziť galériu (8)
Beyoncé Knowles (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – O tom, že aj zahraniční porotcovia si vedia povedať svoje, presvedčil všetkých fanúšikov Simon Cowell. Pred ústa si servítku nedával ani vtedy, keď sa pustil do zhadzovania Beyoncé Knowles. Nezašiel tým však priďaleko?

Čím je porotca súťaže neúprosnejší, tým väčšiu obľubu nachádza práve u divákov. Dôkazom je aj kat slovenských súťaží Paľo Habera, ktorý účastníkov nikdy nešetril.

Simon Cowell (49) je momentálne preslávený hlavne vďaka šou American Idol. Zo svojej pozície si dovolil komentovať viaceré celebrity, no na Beyoncé si zgustol. Jej slávu považuje za neprimerane nadhodnotenú a komentuje ju drsnými slovami.

„Nie je sexi, nemá pekné telo a ani nie je dobrou speváčkou,“ hrdo prezradil svoj názor pre časopis Esquire.

Problém však nastal v čase, keď chcel Simon nalákať urazenú hviezdu do britskej šou X-factor. Beyoncé túto ponuku nakoniec prijala, čomu samozrejme nikto nerozumel.

Nemenovaný zdroj túto situáciu napokon vysvetlil: „Verte mi, chcelo to veľa ospravedlnení z jeho strany, aby prišla.“

Tvrdé slová musel Simon vziať nakoniec späť. Ak by sa ale Beyoncé rozhodla otestovať svoj talent v speváckej súťaži, porotca by jej určite doprial nejednu horúcu chvíľu.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Vystúpenie Beyoncé na finálovom kole súťaže X-Factor



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu