Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tajomstvo sexy hrudníka Jennifer Aniston: Umelé bradavky!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (9)
Jennifer Aniston

LOS ANGELES - Hviezda sitcomu Priatelia svojim fanúšikom pripravila naozaj poriadnu dávku sklamania. Priznala sa totiž, že za svoj zvodne tvarovaný dekolt ani zďaleka nevďačí len štedrej nádielke prírody. Pod jej tričkom by ste prirodzenosť hľadali veru márne!

Jennifer konečne priznala farbu a prezradila tajomstvo dokonalého tvaru svojich predností. Herečka si vraj pýchu ženskej krásy pravidelne vylepšuje párom umelých bradaviek, ktoré si vkladá pod podprsenku.

O takúto pikantnú informáciu sa s nami herecká hviezda nepodelila priamo, ale prostredníctvom svojej kamošky, ktorá všetko okamžite zavesila na nos americkému bulvárnemu magazínu Star: "Jennifer tieto veci miluje, pretože odvedú skvelý kus práce, keď má oblečený priliehavý top."

Ktovie, či si táto sympatická kráska svojich nenahraditeľných umelých pomocníkov odložila aspoň pri fotení šteklivých záberov pre obálku magazínu GQ, na ktorej pózuje iba v kravate.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu