Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Príčina smrti Tiny Turner (†83) je známa: Zo slov jej slávnych priateliek behá mráz po chrbte!

Tina Turner Zobraziť galériu (2)
Tina Turner (Zdroj: profimedia.sk)

ZURICH - Počas tohto týždňa otriasla svetom šoubiznisu informácia o smrti legendárnej Tiny Turner (†83). Svoj smútok dávajú najavo fanúšikovia i mnohé známe tváre. Jej blízke priateľky sa zhodujú v tom, že speváčka bola už dlhšiu dobu s odchodom z tohto sveta zmierená. Včera sa verejnosť dozvedela, čo bolo príčinou jej smrti.

Tina Turner sa počas svojho života nezmazateľne zapísala do histórie hudobného priemyslu. Posledné roky však slávna umelkyňa bojovala s viacerými zdravotnými problémami. Zomrela v stredu vo svojom dome vo Švajčiarsku.

Podľa jej blízkych kamarátok Cher a Oprah Winfrey však bola na smrť pripravená. „S chorobou bojovala veľmi dlho a po celý čas bola neskutočne silná. Keď sa ale blížil koniec, tak mi povedala, že je pripravená. Že už to ďalej nechce znášať," povedala speváčka v televíznom programe The Beat with Ari Melber.

Podobné slová vyjadrila aj moderátorka. „Bola som si istá, že je chorá. V roku 2019 som ju bola navštíviť v nemocnici a povedala mi, že je pripravená odísť. Myslela to tak, že je pripravená opustiť túto planétu," uviedla moderátorka v rannej šou CBS Mornings.

Včera boli napokon ukončené aj všetky dohady ohľadom smrti speváčky, ktorá sa výrazne zapísala do dejín. Jej hovorca totiž pre britský denník Daily Mail potvrdil, že za jej odchodom z tohto sveta bola prirodzená smrť.

Viac o téme: Tina Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu