Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najsexi učiteľka (36) sveta sa posťažovala: Balili ma študenti aj ich otcovia! Teraz zarába 800-tisíc

(Zdroj: Facebook/Courtney Tillia)

LONDÝN - Bývalá učiteľka tvrdí, že ju balili jej kolegovia, študenti a dokonca aj ich rodičia. Niektorí ju stále označujú za najsexi učiteľku sveta. Po rokoch sa vzdala svojej pedagogickej kariéry a začala pôsobiť na OnlyFans. Podľa jej slov má konečne dostatok financií na to, aby mohla zabezpečiť svoju rodinu.

Courtney Tilliaová z Arizony sa v roku 2016, keď pracovala ako učiteľka, musela vyhýbať mnohým obdivovateľom. Od svojich študentov podľa vlastných slov dostávala koketné návrhy. "Balili ma kolegovia, rodičia a rodinní príslušníci. Počas dní otvorených dverí a po skončení školy si bratia a strýkovia našli cestu do mojej triedy, hoci ich rodinný príslušník ani nebol jedným z mojich študentov. Rodičia často neverili, že som učiteľka ich detí, pretože som vyzerala tak mlado," prezradila. 

Na začiatku svojej pedagogickej kariéry Courtney zažila veľa nepríjemných momentov. Musela stanoviť hranice pre študentov stredných škôl, ktorí chceli neustále chodiť do jej triedy, aby mohli mentorovať mladších spolužiakov. Napriek veľkému záujmu sa 36-ročnej učiteľke podarilo udržať vzťahy s kolegami, žiakmi a ich rodičmi na profesionálnej úrovni. 

Počas svojho pôsobenia na škole našla svoju lásku. Zoznámila sa so správcom budovy, za ktorého sa neskôr vydala. Krátko nato sa vzdala svojej učiteľskej kariéry a stala sa fitness modelkou a influencerkou. Niektorí ju stále označujú za najsexi učiteľku sveta.

Ukázalo sa, že Tilliaová sa rozhodla správne. Ako učiteľka nezarábala príliš veľa peňazí, keď si ale založila profil na OnlyFans, jej ročný príjem sa vyšplhal na v prepočte závratných vyše 900-tisíc eur, píše Daily Star. "Keď som bola učiteľkou, moja rodina mala finančné problémy. OnlyFans mi umožňuje finančnú slobodu. Môžem poskytnúť všetko, čo moja rodina potrebuje a ešte viac," dodala brunetka. 

Viac o téme: UčiteľkaOnlyFansCourtney Tillia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu