Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá futbalistka sa stala hviezdou OnlyFans: Fanúšikovia sú z nej vo vytržení! Fúha, tie šaty...

Madelene Wrightová je hviezdou na OnlyFans. Zobraziť galériu (2)
Madelene Wrightová je hviezdou na OnlyFans. (Zdroj: Twitter/MaddieMadelene)

LONDÝN - Bývalá futbalová hviezda klubov Millwall a Charlton Athletic Madelene Wrightová zakrývala svoje poprsie len rukou, keď mala na sebe priehľadné šaty, aby nalákala fanúšikov na svoj obsah na OnlyFans.

Futbalistka Madelene Wrightová, ktorá sa stala hviezdou OnlyFans, počastovala na Twitteri svojich sledovateľov šteklivým videom, na ktorom je v priehľadných šatách.

Topmodelka Michaela Kocianová a Saša Jány založili občianske združenie (Zdroj: Viktoria Nolan)

Wrightová, ktorá v roku 2021 skončila svoju kariéru futbalistky, aby sa stala influencerkou na plný úväzok, teraz zarába na predplatiteľskom webe. Minulý rok odhadla, že jej zárobok sa pohyboval okolo 500 000 libier.

A nebolo by prekvapením, keby sa teraz blížila k miliónovej hranici, pričom jej obsah na sociálnych sieťach je čoraz pikantnejší. Nedávno zverejnila záber svojim 67,9 tisíc sledovateľom na Twitteri, ako zakrýva svoje prsia v priehľadných šatách.

Bývalá futbalistka sa stala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/MaddieMadelene)

A po tom, čo 24. marca zdieľala rovnaký obrázok so svojimi 329 000 sledovateľmi na Instagrame, vrátila sa večer na Twitter so šesťsekundovým klipom a povedala: „Tu máte video.“

Zatiaľ čo Wrightová napredovala vo vytváraní obsahu so šteklivým obsahom, na svojich sociálnych sieťach tiež naznačila futbalový comeback. Začiatkom tohto mesiaca zverejnila fotku, na ktorej má na ihrisku obuté kopačky s nápisom: "Nikdy sa nevzdávaj."

A tento týždeň zdieľala krátke video z cestovania v aute v športovom oblečení s titulkom: "Tréning." Vzhľadom na úspech jej stránky OnlyFans je ťažké pochopiť, prečo sa vrátila.

Wrightová predtým hrávala za Millwall a Charlton Athletic, ale jej pôsobenie v oboch kluboch pokazili disciplinárne problémy. V roku 2019 sa dostala do problémov, keď nakrútila psa, ktorý riadi auto.

A jej čas v Charltone trval menej ako rok po tom, čo sa objavili fotografie, na ktorých popíjala šampanské počas šoférovania vo svojom Range Roveri.

V súvislosti so svojimi minulými priestupkami v júli 2022 Wrightová pre The Sun povedala : „Bola som mladá, bavila som sa s priateľmi a v skutočnosti som nerozumela tomu, v akej pozícii som bola a akú zodpovednosť som mala. Milovala som Charlton, svojich trénerov a spoluhráčov, takže mi toto rozhodnutie zlomilo srdce. Keď hráte za futbalový tím, stanú sa vašou rodinou, takže odísť od toho bolo ťažké."

"Po tom, čo ma vyhodili, som začala premýšľať, či budem môcť opäť hrať futbal, na akej úrovni by som bola schopná hrať a či ma budú chcieť vo svojom klube aj iné tímy," dodala Wrightová.

Viac o téme: HviezdaFutbalistkaOnlyFansMadelene Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu