Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slováka zatkli na Bali: Martin obchodoval s drogami! VIDEO Protidrogová jednotka ukázala jeho tvár

Zadržaný 38-ročný Martin H.
Zadržaný 38-ročný Martin H. (Zdroj: Badung drugs Unit)

BALI - V sobotu 4. februára miestna polícia spolu s protidrogovou jednotkou zadržala na ostrove Bali Slováka. Na základe obvinení bol zatknutý 38-ročný Martin H. Pri domovej prehliadke mu našli niekoľko igelitových vrecúšok plných marihuany a hašišu. Jeden z nich krátko pred zatknutím odhodil a myslel si tak, že ho spravodlivosť nedobehne.

Obvinení Martin H. mal pri razii pri sebe väčšie množstvo marihuany. Podľa dostupných informácií, ktoré potvrdila polícia na tlačovej konferencii, zadržaný Martin H. žil v rybárskej dedine Jimbaran, okres Južná Kuta 12 mesiacov, informovali miestne médiá. Krátko pred zatknutím stihol odhodiť obálku s marihuanou, no polícia ju našla. Počas vypočúvania sa dokonca priznal, že v jeho prenajatom dome bolo uskladnených viac drog, ktoré ukrýval v chladničke. Na tlačovej konferencii polície informovali, že zatknutie prebehlo na základe tipu od miestnych obyvateľov.

Milan Krajniak o rokovaní s Európskou komisiou: Pomoc pri preplácaní účtov za energie (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Vedúci protidrogovej jednotky Picha Armedi potvrdil, že jeho zatknutie bolo cieľom protidrogovej jednotky. Pri domovej prehliadke boli zabavené ďalšie plastové vrecká so sušenou marihuanou a hašiš. Polícia našla aj trinásť fliaš s konopným olejom. "Celková hmotnosť hašiša bola 326 gramov a marihuany 263 gramov," upresnila polícia.

Indonézia ma jedny z najprísnejších a najnemilosrdnejších protidrogových zákonov na svete. Za najrozsiahlejšie drogové zločiny hrozí trest smrti. Naposledy takto zaistili 3,6 kg kokaínu mladej cestovateľke, ktorá políciu presviedčala, že prišla na Bali surfovať. Polícia sa vtedy domnievala, že ju gang v Brazílii oklamal, aby sa stala pašerákom drog. Táto informácia sa neskôr vyšetrovaním aj potvrdila. 

Viac o téme: SlovákBaliZatknutýMartin H.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu