Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kradol šaty z batožín na letisku: Zlodej si ich potom neváhal obliecť a chváliť sa s nimi!

Módná návrhárka zverejnila foto šiat, ktoré stratila. Sam Brinton si ich po krádeži obliekol.
Módná návrhárka zverejnila foto šiat, ktoré stratila. Sam Brinton si ich po krádeži obliekol. (Zdroj: Twitter/asyakhamsin)

NEW YORK - Módna návrhárka z Tanzánie Asya Khamsin tvrdí, že Sam Brinton mal na sebe presne to isté oblečenie, ktoré jej zmizlo z letiska vo Washingtone ešte v roku 2018. Sam Brinton, ktorý pracoval pre Bidena na Úrade jadrovej energetiky si ich dokonca neváhal obliecť a vystatovať sa s nimi.

Módna prehliadka Fera Mikloška: Mihlosho Drama (Zdroj: Maarty)

Asya Khamsin, tanzánska módna návrhárka, už roky pracuje na vlastnom oblečení. Tento týždeň sa však podelila o šokujúce spojenie medzi jej ukradnutými vecami z pohyblivého pásu na letisku v americkom Washingtone a šatami, ktoré mal na sebe Sam Brinton. Ten pracoval pre Bidena a po krádeži si ich neváhal obliecť na rôzne galavečery. 

Módna návrhárka si tieto informácia spojila krátko po tom, ako ho obvinili z iných krádeží na dvoch amerických letiskách. Našla totižto fotografie z minulosti, na ktorých má oblečené jej výtvory. „Videla som tie fotografie. Boli to moje vlastné návrhy, ktoré sa v roku 2018 stratili v tej taške,“ povedala pre Fox News.

Taška jej zmizla na letisku Ronalda Reagana vo Washingtone 9. marca 2018, informoval New York Post. Napriek hláseniu o zmiznutí sa ale nikdy nenašla. Taška bola údajne plná drahého oblečenia, topánok, šperkov a iných osobných vecí. Po tom, čo videla fotky Sama, ktorý sa označuje za nebinárnu osobu a používa zámeno oni, podala hlásenie na policajné oddelenie v Houstone. Prípad teraz vyšetruje FBI.

Brinton slúžil ako námestník tajomníka Bidenovej administratívy pre likvidáciu vyhoreného paliva a odpadu v Úrade jadrovej energetiky. Potom, čo bol obvinení z dvoch krádeží, bol pozbavený funkcie. Dôvod jeho odchodu nebol nikdy zverejnený, no zrejme sa tak stalo aj kvôli tlaku republikánov. Po zložení kaucie bol z väzenia prepustený. Na súd čaká na slobode, hrozí mu 5 až 10 rokov väzenia.

Viac o téme: KrádežSam BrintonKrádež oblečeniaKrádež batožiny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu