Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šialená súťaž: Muž po 20 minútach brutálneho fackovania skončil so znetvorenou tvárou

(Zdroj: Youtube/RXF)

BUKUREŠŤ - Vo svete sa koná mnoho súťaží, pričom niektoré z nich sú naozaj bizarné či dokonca brutálne. Príkladom je majstrovský zápas vo fackovaní, ktorý pre jedného súťažiaceho mohol dopadnúť fatálne. Dvadsať minút trpel údery od protivníka, až jeho tvár v dôsledku toho skončila vážne znetvorená. Napriek tomu vyhral a vyslúžil si pochvalu od Conora McGregora.

V súčasnosti môžete sledovať množstvo súťaží, ktoré sú na hrane brutálnosti. Jednou z nich sú majstrovstvá vo fackovaní. Zápas spočíva v tom, že sa dvaja ľudia udierajú do tváre, až kým jeden z nich nevyhrá. Víťaz si so sebou odnesie 5000 eur. Majstrovstvá RXF Slap Fighting Championship, ktoré sa konali v Rumunsku, však nie sú pre slabé povahy.

Ich účastník a neskorší víťaz Comsa Sorin bol odhodlaný vyhrať. Až tak, že dopustil, aby sa jeho tvár zmenila na nepoznanie. Dvadsať minút trpel brutálne údery do tváre zo strany protivníka. S každou fackou jeho tvár opúchala viac a viac, no namiesto toho, aby zo súťaže odstúpil, pokračoval ďalej. Zápas sa skončil v momente, keď Sorin súperovi uštedril poslednú facku a ten sa rozhodol odstúpiť. 

Hoci na mnohých urobilo jeho odhodlanie dojem, vrátane majstra zmiešaných bojových umení Conora McGregora, iní boli znepokojení. Viacerí ľudia sa obávali budúcich zdravotných dôsledkov, pričom jedna osoba to opísala ako šialenstvo, ktoré "vedie akurát tak k otrasu mozgu". Niektorých divákov však zápas inšpiroval natoľko, že sami prejavili záujem prihlásiť sa do fackovacej súťaže. 

Viac o téme: FackaFackovacia súťažRXF Slap Fighting ChampionshipComsa Sorin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu