Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

PRSIA uväznené v malej podprsenke: Rihanna, chcelo by to väčšie číslo!

Rihanna Zobraziť galériu (3)
Rihanna (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Speváčka Rihanna (34) bola vždy považovaná za jednu z najsexi speváčok súčastnosti. A nezmenilo sa to ani po pôrode jej prvého potomka. Má síce o trochu kyprejšie tvary, no o to viac sexepílu. Svoj šatník však napriek tomu nemenila... A možno si len nechala obľúbenú bielizeň. Jej prsia totiž v malej podprsenke doslova kričali o pomoc!

Speváčka Rihanna v máji porodila synčeka, ktorého meno dodnes nie je verejnosti známe. A počas tehotenstva prirodzene nabrala nejaké tie kilá navyše. Niekoľko mesiacov sa potom na verejnosti objavovala vo voľnejšom oblečení, ktorým svoje krivky zahaľovala. Stále je však neuveriteľne sexi. 

Galéria: Rihanna má sexepílu na rozdávanie.

A dokázala to aj v týchto dňoch, keď ju americkí paparazzi nafotili v jednom z klubov v Los Angeles, kde robila spoločnosť svojmu partnerovi ASAP Rockymu. Vlasy mala slušivo vyčesané, na sebe hnedú kožušinovú bundu a pod tým tričko v rovnakej farbe. 

To však odhalilo, že Rihanna zrejme s nabratými kilami nemenila kompletne celý šatník... Na sebe mala totiž podprsenku, z ktorej jej doslova vytekal jej bujný dekolt. Bolo evidentné, že by jej prsia prijali košíčky o jedno či dve čísla väčšie. Veď posúďte sami!

PRSIA uväznené v malej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu