Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Super Bowl 2023: Spevák rozplakal celý štadión, chlapi ronili KROKODÍLIE SLZY a... Drsná kritika tehotnej Rihanny

Chris Stapleton mnohých rozplakal. Zobraziť galériu (10)
Chris Stapleton mnohých rozplakal. (Zdroj: SITA, Twitter)

GLENDALE - Počas uplynulej noci sa v USA doslova zastavil čas. Na programe bol totiž 57. ročník Super Bowlu, ktorý ozdobila hlavne spevácka ikona Rihanna (34). Okrem nej však zaujali aj ďalšie známe tváre. Napríklad spevák Chris Stapleton (44), ktorý rozplakal takmer celý štadión, či mnoho ďalších celebrít.

57. ročník Super Bowlu už tradične nepatril len elitným športovcom, ale aj známym osobnostiam zo sveta šoubiznisu. Najväčšiu pozornosť na seba strhla hlavná hviezda Halftime Show - Rihanna, ktorá okrem vystúpenia zaujala tehotenským bruškom. 

Fanúšikovia si vystúpenie barbadoskej speváčky náramne užili a prostredníctvom sociálnych sietí jej gratulovalo množstvo známych osobností. Medzi nimi aj jej expartner Chris Brown, ktorý jej počas šou poslal povzbudzujúce slová.

Chris Brown
Zobraziť galériu (10)
Chris Brown  (Zdroj: Instagram Ch.B.)

Vystúpenie hviezdnej Rihanny však zjavne nepotešilo všetkých. Veľmi ostro sa k nemu vyjadrili napríklad bývalý prezident USA Donald Trump či Dan Swan. Kým prvý menovaný označil tohtoročnú Halftime Show za najhoršiu v histórii, ten druhý sa vyjadril, že Rihanna je sebecká, pretože si na šou nepozvala žiadnych hudobných hostí.

O veľmi emotívny moment sa počas tejto výnimočnej športovej udalosti postaral spevák a skladateľ Chris Stapleton, ktorý sa zhostil americkej hymny. Jeho verzia totiž rozplakala množstvo fanúšikov v hľadisku a slzám sa neubránili ani niektorí hráči či tréneri z oboch tímov.


Pozrite si tiež:

VIDEO Strhujúce divadlo v Super Bowle: O šampiónovi rozhodla akcia osem sekúnd pred koncom zápasu!


Jeden z najväčších športových zápasov tohto roka si nenechali ujsť ani viaceré známe tváre. Svoje miesta na štadióne si tak našli napríklad veľký fanúšik porazenej Philadelphie Eagles - Bradley Cooper, legendárny Paul McCartney, speváčky Adele, Olivia Rodrigo, Billie Eilish a Nicki Minaj či známy šéfkuchár Gordon Ramsay.

Gordon Ramsay počas Super Bowlu
Zobraziť galériu (10)
Gordon Ramsay počas Super Bowlu  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: RihannaDonald TrumpChris BrownGordon Ramsay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu