Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozvedený Batthyány je opäť zamilovaný: Pozrite, zbalil túto mladšiu kočku!

Peter Batthyány Zobraziť galériu (2)
Peter Batthyány (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Peter Batthyány (56) sa preslávil úlohou Banána a tety Margit v seriáli Mafstory. V tom čase bol ženatý s manželkou Dagmar. Po takmer 20 rokoch sa však rozviedli. Herec bol síce dlhší čas sám, ale teraz žiari šťastím po boku tejto ženy!

V istom bratislavskom nákupnom centre sa včera v podvečerných hodinách uskutočnila predpremiéra komédie Superžena. Pozvanie do kina prijalo mnoho známych tvárí zo slovenského i českého šoubiznisu.

Od susedov zavítala na Slovensko Táňa Dyková spolu so svojím manželom Vojtom. Zaľúbencom to neskutočne pristalo! Neboli však jediní. Všetku pozornosť pri príchode na seba strhol herec Peter Batthyány známy z jojkárskeho počinu Mafstory. Do kina sa patrí chodiť vo dvojici, a tak to neporušil ani samotný herec, ktorý prišiel v spoločnosti neznámej ženy.

Ako sme mohli vidieť, ich vrúcne dotyky a pohľady plné lásky naznačovali, že neznáma žena bude jeho nová partnerka. Vyzerá to tak, že na Banána sa konečne usmialo šťastie v láske. Donedávna sa herec v spoločnosti objavoval len so svojou dcérou, ale zrejme usúdil, že je vhodný čas ukázať svetu aj novú krásnu priateľku. A tak si spolu prišli užiť slovenský kinematografický počin. Pozrite, ako im to spolu pristane!

Peter Batthyány s partnerkou
Zobraziť galériu (2)
Peter Batthyány s partnerkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pred pár rokmi si však prechádzal naozaj ťažkým obdobím, keďže boli s manželkou Dagmar v rozvodovom konaní. Ich vzťah stroskotal po dlhých 20 rokoch. Z predchádzajúcich manželstiev má herec dcéru Petru a syna Matúša. 

Ako to vyzeralo na premiére filmu Superžena, si môžete pozrieť v galérii nižšie.

Galéria: Premiéra filmu Superžena

Viac o téme: Peter Batthyány
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu