Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šokujúca SEXUÁLNA spoveď slovenského herca (56): Prvý sex mal s UČITEĽKOU!

Peter Batthyany
Peter Batthyany (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Petra Batthyanyho (56) si pozvala do rádia Viva legendárna dvojica z relácie K-FUN. Otázky na telo tentokrát prezradili o hercovi naozaj zaujímavé veci. V živom vysielaní totižto prezradil, že prvý sex mal s učiteľkou už ako tínedžer. No, povedali by ste to na neho?

Po úspechu predchádzajúcich dielov legendárnej relácie K-FUN, v zložení Alexander Štrba a Mário Gotti alias Ing. Vagimír a Doc. Hormón, si do štúdia rádia Viva tentokrát pozvali aj herca Petra Batthyanyho. V minulých častiach vyspovedali herečku Karin Haydu či moderátora Jozefa Jopa Poláčka.

Obidvaja pozvaní prezradili o sebe naozaj zaujímavé veci, čo sa týka ich sexuálneho života. A inak to nebolo ani pri aktuálnom hosťovi "Banánovi", ktorý v živom vysielaní určite všetkých poslucháčov zaskočil. Keď prišlo na tému prvého sexu, herec narovinu prehovoril o svojom niekdajšom zážitku. Takúto skúsenosť nemá len tak hocikto!

Aj keď spočiatku váhal, nakoniec sa rozrozprával. „No, už to v podstate môžem povedať. Zapozerala sa do mňa jedna učiteľka, bola staršia,“ zneli jeho úvodné slová. Okamžite dodal, že spomenutá žena nebola z jeho školy, ale z nejakej inej, ktorú len navštívil. Dali sa do reči a preskočila medzi nimi v tom čase iskra.

„Musím povedať, že základy mi dala slušné a už potom, keď som ja niečo chcel od dievčaťa, tak som vedel čo chcem,“ prezradil. Aj keď sa stretli na školskej pôde, nikdy spolu sex v kabinete ani na iných miestach v škole nemali. Peter mal pri tejto prvej sexuálnej skúsenosti okolo 17-18 rokov a sám priznal, že to bolo dobré.

Neskôr mal sexuálny styk len s rovesníčkami. „A tak som odovzdával túto informáciu ďalej,“ prezradil na záver vo večernej šou K-FUN. Ak si chcete takéto sexuálne pikošky známych ľudí vypočuť v živom vysielaní, nezabudnite si naladiť rádio VIVA a každú stredu po 22:00 počúvať K-FUN. Časť s Petrom Batthyanym si môžete vypočuť nižšie.

Viac o téme: Peter BatthyanyK-FUN
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu