Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

SEXSYMBOL Ján Koleník s Vandou opäť na parkete: Takto si to ROZDALI!

Ján Koleník a Vanda Poláková Zobraziť galériu (9)
Ján Koleník a Vanda Poláková (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Od veľkolepého finále markizáckej šou Let's Dance uplynulo už niekoľko mesiacov. Kráľom a kráľovnou tanečného parketu sa stal herec a lámač nie len ženských sŕdc Ján Koleník (42) so svojou partnerkou, profesionálnou tanečnicou Vandou Polákovou (37). No ich spoločná vášeň k tancu stále pretrváva. Aha, ako to znovu spolu poriadne roztočili.

Láska k tancu ich spojila a to, že im to bezpochyby na parkete ladilo, svedčí aj fakt, že sa stali víťazmi v tanečnej šou s názvom Let's Dance na Markíze. Reč je o známom sexi hercovi Jánovi Koleníkovi a jeho tanečnej partnerke Vande Polákovej, ktorí sa zaslúžene stali kráľom a kráľovnou a svojimi vystúpeniami si získali nie len porotu, ale aj televíznych divákov.

Ján Koleník a Vanda Poláková
Zobraziť galériu (9)
Ján Koleník a Vanda Poláková  (Zdroj: TV Markíza)

Hoci od spomínaného projektu uplynulo už niekoľko mesiacov, umelec má jednoducho tanec v krvi a zjavne mu choreografie začali chýbať. Včera totižto sexsymbol pridal na svojom profile na sociálnej sieti Instagram video s Vandou, ako si to spolu opäť rozdali na parkete.

„Mentálny detox v tejto hmle,“ napísal pod horúce video, ktoré doslova dostalo do varu viacero jeho sledovataliek. Veru, azda každá žena by chcela mať doma takého tanečníka. „Krásne pohladenie na duši v dnešný zahmlený piatok. Súlad, harmónia. Tak dobre sa na vás oboch pozerá,“ napísala jedna z Jankových fanúšičiek. A v rovnakom duchu boli aj ďalšie komentáre.

O tom že im to spolu naozaj pristane, niet najmenších pochýb. Veď posúďte sami.

Viac o téme: Ján KoleníkVanda Poláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu