Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krásna modelka (†31) spáchala SAMOVRAŽDU: Z tých fotiek puká srdce!

(Zdroj: Getty Images)

HOUSTON - To, čoho sa jej najbližší báli, sa stalo skutočnosťou. Modelka a influencerka Niece Waidhofer (†31) zvádzala ťažký boj, aby si zachovala duševné zdravie a trápilo ju viacero psychických problémov. Medzi fanúšikmi na sociálnych sieťach o tom pravidelne šírila osvetu. Sebe však pomôcť nedokázala...

Mladá influencerka Niece Waidhofer mala na Instagrame 4,2 milióna sledovateľov. Tí sa o Niece začali strachovať po tom, ako si na tejto sociálnej sieti zmazala takmer všetky príspevky. Na jej profile zostali len tri. Ten posledný je z 25. marca.

Zlé predtuchy fanúšikov sa nakoniec naplnili. Modelka si po dlhom boji s psychickými problémami siahla na život. Pre TMZ to potvrdila jej rodina. „So svojimi sledovateľmi veľmi otvorene preberala svoje problémy. Dokonca chcela pomôcť tým, ktorí trpeli rovnako ako ona," povedala rodina. Na jej počesť plánujú založiť neziskovú organizáciu Peace from Niece, ktorá bude šíriť povedomie o tomto probléme.

Najbližší zosnulej modelky ďalej informovali, že bola nesmierne hrdá na to, že si všetky svoje príspevky na Instagrame písala sama a že väčšina jej fotiek nebola nijako upravená. „Niece bola krásna a milá, citlivá a zábavná, kreatívna a talentovaná, veľkorysá a súcitná... Aj keď je veľmi bolestivé povedať zbohom, tak predstava, že sa znovu stretla so svojím otcom, starými rodičmi, strýkom a jej milovaným psíkom Puffom, nás napĺňa pokojom. Konečne môže byť sama sebou a hlavne, našla pokoj," dodala smútiaca rodina.

Fanúšikovia na sociálnej sieti Reddit nechávajú odkazy pre ňu a jej rodinu. „RIP Niece. Bola si neskutočne silná a ponúkala si pomoc a rady tým, ktorí ju potrebovali. Odpočívaj v pokoji," napísal jeden z priaznivcov. „Vyzerá to tak, že sa rozhodla odísť. Úprimnú sústrasť jej rodine a priateľom, bude nám chýbať," povedal ďalší.

Príspevky, ktoré si Niece necha na Instagrame, sa týkajú jej najosobnejších spomienok. Fotka z roku 2015 ju zachtáva so snúbencom. Na videu z roku 2018 tancuje s milovaným psíkom, ktorý jej bol nesmierne blízky. Posledná fotka je spomínaná selfie z 25. marca tohto roka. Tieto zábery pritom vôbec nepôsobia dojmom, že by mala kráska nejaké problémy. Navonok pôsobí spokojne a šťastne. Ako sa ukázalo, opak bol pravdou...

Viac o téme: Niece Waidhofer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu