Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozchod Kanye Westa s mladšou kópiou Kim: Má na neho doživotnú pamiatku!

Rapper Kanye West s Chaney Jones Zobraziť galériu (3)
Rapper Kanye West s Chaney Jones (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Nový objav pri ňom dlho nevydržal... Americký rapper Kanye West, ktorý dnes oslavuje svoje 45. narodeniny, viac netvorí pár s Chaney Jones (24). Rozpad vzťahu umelca a modelky prišiel krátko potom, ako sa vrátili zo spoločnej dovolenky v Japonsku.

Výstredný spevák, ktorý sa preslávil svojou hudbou, opäť smúti. Po tom, ako sa začiatkom roka oficiálne rozviedol s Kim Kardashian (41), je spevák opäť single. 

Galéria: Kanye West:

West a Jones svoj vzťah potvrdili koncom februára. Zdroje blízke dvojici tvrdia, že k rozchodu malo prísť potom, ako sa vrátili z dovolenky v Japonsku. Zatiaľ nie je jasné, kto z nich ukončil vzťah. Informácie o ich rozchode sa prevalili len pár dní potom, ako sa objavili fotky Westa s inou ženou. Tú po jeho boku načapali, keď sa spolu objavili v kine.  

Pár sa spolu začal objavovať tesne potom, ako sa rapper rozišiel s taliansko-americkou herečkou Juliou Fox (32). Ich vzťah netrval ani dva mesiace. West sa vtedy vyjadril, že zostanú dobrými priateľmi. 

Rozchod Kanye Westa s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Predtým, než sa dali dokopy, mladú priateľku rappera takmer nikto nepoznal. Prvé, čo zaujalo fanúšikov, bola jej až nápadná podoba s Kim Kardashian. Neskôr sa prostredníctvom svojich sociálnych sietí predstavila svetu ako terapeutka v spoločnosti, ktorá sa venuje mentálnemu zdraviu. 

Rozchod je pre mnohých prekvapením, keďže si Jones dala pred mesiacom vytetovať na zápästie meno: „Ye", ktoré používa rapper od minulého roka.

Viac o téme: Kanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu