Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa kráska sa po Miláne premávala s HOLÝM ZADKOM: Keď uvidíte, čo mala na hlave, odpadnete!

Julia Fox Zobraziť galériu (5)
Julia Fox (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Herečka Julia Fox (32) sa popri účinkovaní vo filmoch rada zviditeľňuje aj inými spôsobmi. Okrem romániku s americkým raperom Kanye Westom (45) sa do povedomia ľudí vryla napríklad aj svojimi extravagantnými outfitmi. Jeden taký predviedla i počas milánskeho týždňa módy, kde sa predviedla v poriadne bizarnej kreácii.

Keď v roku 2019 Julia Fox debutovala vo filme Drahokam po boku hviezdneho Adama Sandlera, kritici je predpovedali sľubnú kariéru. Tú však zatiaľ nenaplnila, aj keď jej popularita stále rastie.

Julia Fox
Zobraziť galériu (5)
Julia Fox  (Zdroj: SITA)

Dôvodov je hneď niekoľko. Asi najväčším je jej románik s bývalým manželom Kim Kardashian, rapperom Kanye Westom, ktorého fanúšikovia poznajú aj pod menom Ye. Ich vzťah však dlho nevydržal..

Julia však rada púta pozornosť výstrednými kreáciami. Jednu takú predviedla aj počas návštevy rodného Milána. Tam zavítala na Fashion Week, kde sa predviedla v outfite, ktorý odhaľoval jej vnady i zadok. Aby tej pozornosti nebolo málo, Fox si pomohla tak, že si na hlavu nasadila čiernú kuklu. 

Julia Fox
Zobraziť galériu (5)
Julia Fox  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Julia Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu