Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Problémy tesne pred vystúpením: Cibulková to takmer nedala!

Dominika Cibulková a Róbert Pavlík Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková a Róbert Pavlík (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá tenistka Dominika Cibulková v uplynulom kole šou Let’s Dance bodovala a ocitla sa hneď na druhej priečke porotcovskej tabuľky. Tesne pred vystúpením to však s ňou takto ružovo nevyzeralo.

Dominika Cibulková pred štartom tanečnej šou netajila, že jej tanečné skúsenosti sú na bode mrazu. Poriadne jej dalo zabrať napríklad tretie kolo, v ktorom predvádzala rumbu. Ešte vo štvrtok sa posťažovala, aké je to náročné a ako to nezvláda a v nedeľu skončila na chvoste tabuľky. 

Problémy tesne pred vystúpením:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

Úplne iná situácia ale nastala po tangu. V poslednú nedeľu Dominika svojím výkonom ohúrila porotu a lepší tanec od nej už predviedol iba Ján Koleník.  „Úprimne si ma šokla. Nečakal som to, dobré to bolo,” poznamenal k jej vystúpeniu porotca Ján Ďurovčík. 

Bývalá športovkyňa však najnovšie svojim fanúšikom úprimne priznala, že predtým, ako vkročila na parket, prechádzala dosť problematickou fázou. „Priznám sa vám, tá nervozita a tréma, čo na mňa doľahla posledných 30 minút pred zatancovaním, to nebola sranda,” uviedla Dominika. 

Problémy tesne pred vystúpením:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Ako dodala, zažívala pocit extrémnej neistoty. „Lebo som mala zrazu pocit, že som zabudla všetky kroky,” prezradila. No tango jej bolo veľmi blízke a tešila sa naň, a tak zrejme tento pocit pramenil práve z prílišného sústredenia sa – ako keď si je niekto pred skúškou istý, že mu z hlavy úplne všetko vyfučalo. 

Ale potom príde na lámanie chleba a... „Spustila sa hudba a mne naskočil autopilot vytrénovaný nekonečnými hodinami strávenými na parkete, ktoré sme tomu obetovali a neľutujem ani jednu z nich, pretože milujem pocit po dobre odvedenej robote, ktorá je na konci dňa odmenená. Tentokrát krásnym hodnotením poroty, čo ma naozaj až dodalo,” napísala Cibulková na sieti Instagram. 

Problémy tesne pred vystúpením:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu