Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Cibulková odhalila svoje skutočné JA: Takáto je NAOZAJ!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (2)
Dominika Cibulková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá tenistka Dominika Cibulková má veľa fanúšikov, ale aj takzvaných hejterov. Jej osoba vždy vyvolávala vášne a rôzne dohady o tom, aká vlastne je. A teraz to ukázala!

Túto nedeľu sa už v šou Let’s Dance súťažne nepredstaví na parkete bývalá športovkyňa Dominika Cibulková. Keď minulý týždeň vypadla, ozvali sa hlasy, ktoré tvrdili: Konečne! 

Dominika totiž vždy vyvolávala v mnohých ľuďoch pocit, že je pravdepodobne arogantná a rozmaznaná. Isté však je, že svoje úspechy dosiahla len tvrdou prácou a rovnako pristupovala aj k tréningom v rámci tanečnej súťaže. 

Cítila zodpovednosť nielen voči sebe, ale aj svojim podporovateľom. „Chcela som, aby ste vy, moji fanúšikovia, neboli sklamaní a chcela som vám ukázať po dlhšej dobe aj takúto Dominiku –ozajstnú, skutočnú, aká naozaj je, ľudská, silná a krehká zároveň, zodpovedná, húževnatá, ale aj obrovská trémistka... A hlavne, že som úplne obyčajná žena – jedna z vás,” uviedla teraz na sieti Instagram. Nuž, to by asi mnohí nečakali, že práve ona bude pri verejnom vystúpení prežívať trému.

Cibulková odhalila svoje skutočné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Tv Markíza)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu