Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Konečne dobré správy: Zábava počas LOCKDOWNU? Vieme, ako na to

Advertoriál Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tipos)

BRATISLAVA - Napriek pretrvávajúcemu lockdownu existujú možnosti, ako sa zabaviť a dokonca si popri tom splniť aj doteraz nesplnené sny. My máme pre vás tip ako na to, a to len za pár drobných. Nielenže sa zabavíte, zažijete skutočný adrenalín, ale môžete vyhrať skutočne zaujímavé peniaze, ktoré vám pomôžu splniť aj vaše najtajnejšie sny. Stačí pritom tak málo, pripojenie na internet alebo poslať tú správnu SMS.

Vianoce – obdobie zázrakov. Hrajte o vyše milión eur.

Takmer každý z nás pozná niekoho v rodine, alebo ste to možno aj vy sami, kto už skúsil svoje šťastie v lotérii LOTO. Tisíce ľudí po celom Slovensku sa už zabavili a výhru získali. Tak prečo to opäť neskúsiť?

Už túto nedeľu sa bude hrať o obrovskú sumu peňazí - 1 300 458 eur! Že sa vám nikdy nič nepodarilo vyhrať? Nezúfajte! Vianoce sú predsa obdobie zázrakov! K šťastiu stačí len jedno euro a šesť šťastných čísel v jednom stĺpci. Ak máte radi napätie , môžete podať tip s vašimi obľúbenými, alebo náhodnými číslami.  Je to úplne jedno, lebo pravdepodobnosť výhry je rovnaká. Žrebuje sa dvakrát do týždňa – a to v stredu a nedeľu.

Aj napriek lockdownu sa môžete baviť a vyhrávať

Žiaľ, zhoršujúca epidemiologická situácia spôsobila, že mnohé prevádzky zatvorili. Pre tých, ktorí by chceli skúsiť svoje šťastie s najstaršou lotériou LOTO od spoločnosti TIPOS, však máme dobrú správu – tipovať môžete aj v čase lockdownu. A to hneď dvoma spôsobmi.

K prvému stačí mobilná aplikácia či internetový prehliadač, pripojenie na internet a pár minút času. V danom prípade je potrebné sa registrovať a potom už nič nestojí v ceste podania tipu. Moderné tipovanie prinieslo nejednému Slovákovi ovocie v podobe výhry. Ba čo viac, online tipovanie sa môže pýšiť aj prvenstvom – v roku 2009 totiž padla najvyššia možná výhra LOTO jackpotu vyše 11 miliónov eur práve vďaka online tipu. A chcete aj ďalšiu zaujímavú informáciu? Šťastnému výhercovi sa to podarilo vďaka náhodnému tipu.

Jedna SMS a výhra takmer 6 miliónov

Druhým spôsobom je tipovanie prostredníctvom SMS. Túto možnosť TIPOS ponúka viac ako 12 rokov. Princíp je rovnako jednoduchý – stačí poslať prázdnu SMS na číslo 3333 a následne postupovať podľa pokynov. Prostredníctvom SMS sa dá tipovať či už s náhodnými, alebo vami vybranými číslami.  Myslite na to, že za jedno euro sa vďaka SMS tipovaniu jednému Slovákovi podarilo vyhrať neuveriteľných takmer 6 miliónov eur.

O tom, aké je jednoduché stať sa milionárom, sa presvedčili už desiatky Slovákov. Veď len od roku 2009 ich je takmer päť desiatok. Posledný milionár sa do slovenského zoznamu pridal relatívne nedávno – a to 11. augusta, kedy sa mu podarilo vyhrať takmer 4 milióny eur. Šťastie môže padnúť naozaj na kohokoľvek z nás.

Konečne dobré správy: Zábava
 (Zdroj: Tipos)

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou TIPOS.

Viac o téme: VýhraLotériaLotoTiposVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu