Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Gombitovej posledné slová Mekymu (†69): Takto ho vyprevadila na večnosť!

Marika Gombitová
Marika Gombitová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bola jeho princeznou! Meky Žbirka (†69) sa nikdy netajil tým, že Marika Gombitová mala v jeho živote významné miesto. I ona dnes oplakáva náhlu a nečakanú smrť legendárneho umelca a svojho skvelého kolegu. Pozrite, akými slovami sa s ním rozlúčila!

Správy o tom, že Meky Žbirka nás dnes opustil zasiahli celé Slovensko i Českú republiku, kde bol tiež mimoriadne obľúbený. 

Mnohým stislo hrdlo, iní sa neubránili slzám a nepochybne veľký žiaľ prežíva Mekyho milovaná manželka Katka, s ktorou začiatkom októbra oslávili 33. výročie sobáša. Za otcom nepochybne smútia i jeho deti - dcéra Linda, syn David a Denisa, ktorú mal spevák z prvého manželstva.


Zomrel Miroslav Žbirka (†69)


Svoj smútok na sociálnych sieťach vyjadrila aj Marika Gombitová. „Môj drahý Meky, veľmi mi budeš chýbať. Si v mojom srdci navždy. S láskou Tvoja princezná,” napísala speváčka a pridala aj ich spoločný záber z muzikálu Neberte nám princenú. 

Marika Gombitová je neodmysliteľne spätá so začiatkami Mekyho kariéry. Spoločne s Jankom Lehotským v roku 1977 získali Zlatú Bratislavskú lýru za skladbu Úsmev. A za ich pôsobenia v kapele žal Modus obrovské úspechy. Ich duety V slepých uličkách a Nespáľme to krásne v nás sa aj po rokoch tešia veľkej obľube. 

VIDEO: Miroslav Žbirka a Marika Gombitová - V slepých uličkách

VIDEO: Miro Žbirka a Marika Gombitová - Nespáľme to krásne v nás

Viac o téme: Marika GombitováMeky ŽbirkaMiroslav Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu