Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Románik Mekyho s Marikou? Iskra zrejme preletela!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Speváci Miro Žbirka a Marika Gombitová sa stretli v začiatkoch svojich kariér v skupine Modus. Po umelcovej smrti sa jeho kolegyňa označila za jeho princeznú. Opäť sa tak rozhoreli debaty, či títo dvaja niekedy nepomýšľali aj na hlbší vzťah. Blondínka to nepoprela!

Na piatkovom pohrebe Mekyho Žbirku v Prahe chýbala jedna z jeho osudových kolegýň, speváčka Marika Gombitová. „Je mi veľmi ľúto, že ťa v piatok s tvojimi najbližšími neodprevadím na poslednej ceste. Ale ty najlepšie vieš, že mi to môj zdravotný stav v tejto ťažkej dobe neumožňuje. Zbohom, drahý Meky, nechávaš ma tu samú blúdiť v slepých uličkách,” napísala po smrti speváka na sociálnej sieti. 

Staré otázky okolo toho, či spolu niekedy neprežili ako mladí nejaký románik, ale vyvolala už skorším príspevkom. „Môj drahý Meky, veľmi mi budeš chýbať. Si v mojom srdci navždy. S láskou Tvoja princezná,” napísala na svojom facebookovom účte. 

Galéria: Miro Žbirka a Marika Gombitová

Marika, samozrejme, narážala na muzikál Neberte nám princeznú, kde si spolu zahrali. České médiá sa ale pozreli na staršie rozhovory, čo o sebe a svojom vzťahu vlastne hudobníci v priebehu rokov prezradili. 

Románik Mekyho s Marikou?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČT)

A speváčka nepoprela, že tam iskra mohla preletieť! „Možno nám to niekedy napadlo, ale držali sme to v platonickej rovine,“ prezradila speváčka s tým, že spočiatku na ňu ale Meky pôsobil dosť chladne a rezrvovane. 

Nakoniec sa z nich stali blízki priatelia. A zdá sa, že Meky na svoju kolegyňu a kamarátku ako na objekt túžby ani nemyslel. „Marika bola odjakživa príťažlivá žena a mala veľa fanúšikov a nápadníkov. Ja už som bol ženatý a mal som malú dcéru Denisu. Občas sa mi skôr stalo, že ma iní žiadali, aby som ich zoznámil s Marikou,” prezradil pre český Týden v minulosti. 

Románik Mekyho s Marikou?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Universal Music)

Viac o téme: Marika GombitováMiroslav Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu