Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sajfa a Veronika ukázali dcéru verejnosti: Aha, toto je ich Sára... Tá je ale zlatučká!

Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová publikujú fotografie, kde ich dcéru Sáru nevidno do tváre. Zobraziť galériu (2)
Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová publikujú fotografie, kde ich dcéru Sáru nevidno do tváre. (Zdroj: Instagram VO)

BRATISLAVA - Hoci moderátori Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra venujú na sociálnych sieťach priestor aj svojej dcére Sáre, jej tvár skrývajú. Najnovšie ju však ukázali verejnosti priamo na pódiu počas Veronikinej šou.

Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra sa stali rodičmi v septembri 2019. Ich dcérka Sára tak čoskoro oslávi 2 roky. 

Sajfa a Veronika ukázali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.S.C.)

Galéria: Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová

Známi rodičia sa však rozhodli, že hoci bude dievčatko súčasťou aj ich životov na sociálnej sieti Instagram, jeho tváričku budú pred pohľadmi verejnosti schovávať. A tak ich fanúšikovia vídajú Sáru buď s odvrátenou tvárou, alebo jej ju Matej a Veronika rôzne prekrývajú. 

Lenže najnovšie sa rozhodli predsa len svoju dcérku ukázať. A to rovno vo veľkom štýle – na pódiu s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Tá bola totiž hosťom vo Veronikinej talkshow a na úvod ju privítala práve malá Sára s kyticou kvetov. 

No videli ju nielen diváci v sále. Na profile Zuzany Čaputovej sa totiž objavilo video z odovzdávania kytice. „Ďakujem za milé privítanie všetkým divákom a Veronikinej dcérke Sárke,” napísala k záberom prezidentka. A napokon ho zdieľal aj samotný Sajfa. Pozrite, aké je jeho dievčatko zlaté...

Sára Cifrová na pódiu s prezidentkou Zuzanou Čaputovou (Zdroj: Instagram Zuzany Čaputovej)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu