Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rodičia dobodali a rozrezali svojho syna (†47): Po brutálnej vražde sa prevalilo ďalšie strašné tajomstvo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TEHERÁN - Iránski manželia sú obvinení z omámenia, dobodania a následného rozrezania tela svojho syna kvôli zachovaniu rodinnej cti. Počas vypočúvania na polícii sa priznali, že rovnakým spôsobom zniesli pred niekoľkými rokmi zo sveta aj svoju dcéru so zaťom.

Poliak 27 rokov ukrýval ohavné tajomstvo: Brutálna vražda ženy (†20) v lese! S týmto asi nerátal

Akbara a Iranu Khorramdinovcov (81, 74) zatkli pred tromi týždňami v Teheráne pre podozrenie z vraždy ich syna, filmára Babaka, po tom, čo bolo nájdené jeho rozštvrtené telo na skládke neďaleko ich domu. Pár uviedol, že ho zabil, pretože nebol ženatý. Podľa iránskych médií sa neskôr priznal aj  k zabitiu zaťa Faramarza a dcéry Arezou pre ich „nemorálne“ správanie.

„Nemám zlé svedomie pre žiadne zo zabití. Tí, ktorých som zabil, boli morálne veľmi skazení,“ povedal otec počas prvého súdneho pojednávania. „Obaja sme plánovali vraždy. Môj manžel to vyslovil a ja som odpovedala: „OK.“ Nemrzí ma to. Veľa som kvôli nim vytrpela," dodala matka.

Dvojici hrozí za zabitie ich detí iba 10-ročné väzenie podľa iránskeho výkladu islamského práva, ktorý rodičom poskytuje miernejšie tresty. V prípade dokázania viny za vraždu zaťa by však mohla čeliť doživotiu.

Synovo telo rozrezali v kúpeľni

Príšerný prípad vyšiel prvýkrát najavo 16. mája, keď smetiari v Teheráne objavili rozštvrtené telo na skládke v susedstve. Privolaní policajti odobrali odtlačky prstov a identifikovali obeť ako Babaka Khorramdina. Potom zašli do rodičovského domu a po objavení dôkazov o vražde manželov zatkli. Dvojica vraždu pôvodne popierala, neskôr sa však priznala. Uviedla, že do Babakovho jedla dala sedatíva a potom ho bodla, keď už nebol celkom pri vedomí. Rodičia telo zobrali do kúpeľne, kde ho rozštvrtili, časti vložili do kufra a vyhodili do smetiaka.

Po zmiznutej dcére so zaťom nikto nepátral

Polícia uviedla, že dvojica sa potom priznala k zabitiu dcéry Arezou pred tromi rokmi a k ​​zabitiu jej manžela Faramarza pred 10 rokmi s použitím podobných metód. Faramarza zniesli zo sveta, pretože sa správal násilnícky a Arezou, pretože užívala drogy a vodila si domov priateľov. Manželia potom tvrdili, že sa jednoducho vyparili a pravdepodobne ušli žiť do zahraničia. Polícia ich zmiznutie nikdy nevyšetrovala. Teraz však zisťuje, či sa za podozrivých okolností nestratili aj ďalší členovia rodiny. Ich dve ďalšie deti sú našťastie nažive.

Babak absolvoval Fakultu výtvarných umení na Teheránskej univerzite v roku 2009 a získal magisterský titul v odbore kinematografia. V nasledujúcom roku sa presťahoval do Londýna, aby tam ďalej študoval film, a potom sa vrátil do Iránu, aby vyučoval študentov.

Viac o téme: RodičiaVraždaIrán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu