Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pre Putina všetko? VIDEO Ruská armáda vytvorila hokejové ihrisko v obrovskom lietadle

Ruský prezident Vladimir Putin by si mal zahrať v lietadle hokej. Zobraziť galériu (2)
Ruský prezident Vladimir Putin by si mal zahrať v lietadle hokej. (Zdroj: SITA/AP/Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin, YouTube/Sleuth Media)

MOSKVA - Údajne pre reklamnú kampaň a možný zápis do Guinnessovej knihy rekordov dalo ruské letectvo vybudovať klzisko do nákladného lietadla Antonov An-124. Očakáva sa, že prezident Vladimir Putin a jeho minister obrany budú dávať na tomto ihrisku začiatkom júna góly. Oficiálne však tieto informácie zatiaľ nikto nepotvrdil.

FOTO Údajná Putinova dcéra oslavovala 18. narodeniny: Príchod vládnou limuzínou na bujarú párty!

Krátke video ukazuje, ako hokejisti korčuľujú v trupe obrovského dopravného lietadla a zjavne sa prispôsobujú neznámym podmienkam. Podľa Daily Mail klip unikol z vojenských kruhov - pravdepodobne so súhlasom generálov.

Hovorí sa, že 1. júna má jedno z najväčších lietadiel na svete Antonov AN-124 s dĺžkou takmer 70 metrov, ktoré bolo vybavené ľadovou plochou, vzlietnuť z vojenskej základne Migalovo severne od Moskvy na ukážkový zápas. Korčule si pri tomto zápase majú obuť aj Vladimir Putin (69) a jeho minister obrany Sergej Šojgu (66).

Podľa správy je cieľom plánovaného zápasu vo výške 11-tisíc metrov tiež zápis do Guinnessovej knihy rekordov pre prvý hokejový zápas, ktorý sa uskutoční vo vzduchu, tvrdí turecká televízia 360TV. Ruská armáda nechcela správu komentovať

Putin je považovaný za veľkého fanúšika ľadového hokeja a údajne stále pravidelne hrá s oligarchami a členmi svojej strany.

Viac o téme: HokejLietadloKorčuleVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu